Neler Yeni

🔥⚽KADER MAÇI | TÜRKİYE SON 16 DA Türkiye 2-1 Çekya

redblack

80+
Avrupa ülkelerinin turnuvası. Arapların işi yok burada.
Kardeşim konunun araplıkla alakası yok Amerika'da bile gavurlar başkanlarına kafa tutuyorlar bayrak açıp yürüyüş yapılıyor insanlık olarak destek olmaya çalışıyor katliama zulmü durdurmaya çalışıyorlar benim demek istediğimi farklı yerlere çekmeye çalışmayın benim dikkatimi çekti sordum ama anladım ki bazı arkadaşlarımız bu sorumdan ve Filistin bayrağı dan baya bi rahatsız olmuşlar ne denir ki Allah hayırlı hidayet versin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe konuşma madem
Sebep ?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
Kardeşim konunun araplıkla alakası yok Amerika'da bile gavurlar başkanlarına kafa tutuyorlar bayrak açıp yürüyüş yapılıyor insanlık olarak destek olmaya çalışıyor katliama zulmü durdurmaya çalışıyorlar benim demek istediğimi farklı yerlere çekmeye çalışmayın benim dikkatimi çekti sordum ama anladım ki bazı arkadaşlarımız bu sorumdan ve Filistin bayrağı dan baya bi rahatsız olmuşlar ne denir ki Allah hayırlı hidayet versin

Sebep ?
al oku lazım olur.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Sebep ?
Filistinli misin sorusuna evet dedin

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
yaw olum gidin başka konuda tartışın kapattıracaksınız konuyu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Sebep ?
Arapları destekleyen Türk değildir tarihini bilmeyende Türk olmaz yahudiler ile bir kere bile münakaşa etmemiş iken bizi 50 kere arkamızdan vuran arapları desteklemenizde garipsenecek bir durum rahatsız ediyor evet kardeşim o kalleş arapların bayrağının açılması beni rahatsız ediyor.

Red blackın geçmişine bakarsanız konuları kaydırarak kapattırdığını görebilirsiniz bunun gibileri komple banlamak lazım.

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
Okudum ve yazının yarısı yanlış. Keske forumlarda edindiğiniz bilgileri sağa sola atarken dogru olup olmadığını sorgulasanız
Forum değil YouTubedada var git oku öğren gerçekler zoruna gitmesin arapmısın bilmiyorum gerçekler böyle.

redblack

80+
Arapları destekleyen Türk değildir tarihini bilmeyende Türk olmaz yahudiler ile bir kere bile münakaşa etmemiş iken bizi 50 kere arkamızdan vuran arapları desteklemenizde garipsenecek bir durum rahatsız ediyor evet kardeşim o kalleş arapların bayrağının açılması beni rahatsız ediyor.

Red blackın geçmişine bakarsanız konuları kaydırarak kapattırdığını görebilirsiniz bunun gibileri komple banlamak lazım.
Kardeşim siz nereden biliyorsunuz benim tarih bilmediğimi olayı çarpıtıp durmayın sanki Avrupalılar la Türklerin arası çok iyiymiş gibi muamele yapıyorsunuz amaç burda dikkatimi filistin yada Arap dediğiniz insanlar Çanakkale ve bir çok yahudi İslam karşıtı yapılan savaşlarda asker ve mühimmat olarak yardım etmişlerdir neyin davasını sorguluyorsunuz sorulanacak tek şey varsa da oda vicdanınızdır ben burda merak ettiğim şey bayraktı siz heryerde olan açılan bayrak yabancı takımların bile açtığı desteklediği Filistin bayrağı neden bu kupa maçında yok bunu UEFA FIFA neyse artık yasakladı mı acaba diye merak ettim siz beni neredeyse vatan haini ilan ettiniz yazık sizlere

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
Okudum ve yazının yarısı yanlış. Keske forumlarda edindiğiniz bilgileri sağa sola atarken dogru olup olmadığını sorgulasanız
Bu arada forumda yazılan her şey doğru Arap seviciysen kabullenemeyebilirsin gerçekler bu.

Kardeşim siz nereden biliyorsunuz benim tarih bilmediğimi olayı çarpıtıp durmayın sanki Avrupalılar la Türklerin arası çok iyiymiş gibi muamele yapıyorsunuz amaç burda dikkatimi filistin yada Arap dediğiniz insanlar Çanakkale ve bir çok yahudi İslam karşıtı yapılan savaşlarda asker ve mühimmat olarak yardım etmişlerdir neyin davasını sorguluyorsunuz sorulanacak tek şey varsa da oda vicdanınızdır ben burda merak ettiğim şey bayraktı siz heryerde olan açılan bayrak yabancı takımların bile açtığı desteklediği Filistin bayrağı neden bu kupa maçında yok bunu UEFA FIFA neyse artık yasakladı mı acaba diye merak ettim siz beni neredeyse vatan haini ilan ettiniz yazık sizlere
Benim vicdanım rahat gerçekler bu kaynak? Doğu Türkistanı niye söylemiyorsun sallama la Filistin ne zaman yardım etti bize???

Zorunda değiliz bu arada bunlar için bayrak bile Açmam.

Bunuda oku yardım etmiş aynen iyi salla.

eneskaya6

80+ Silver
Forum değil YouTubedada var git oku öğren gerçekler zoruna gitmesin arapmısın bilmiyorum gerçekler böyle.
2024 yılında cahil kalmak ayrı cahilliği savunmak apayrı.
Satılan toprakların çoğunluğu %52.6 sı filistinli olmayan toprak sahiplerinden alındı.
906dönüm toprak satıldi. %6 yapmiyor. Filistinde yahudilere karşı toprak satisi yasaktı. Satan cogu kisi tehdit ile ya da rüsvetle baska uyruklu kişi üzerine satıyordu.
Önüne gelen parayi basan alamiyordu satmiyordu. 1948 yılında 906 donum sadece yahudilerindi. Ve bunlarin %30 u kadarinda yerlesim vardı. Gün gectikce cogaldikca sivil halkı öldurup bombalayarak evlerinden kovdular ve topraklara cöktüler. 70-80 yıldır bu suruyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,424
Üyeler
160,693
Son üye
EmreCan014
Top Bottom