mifdal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 296
Yendi bizde yendikKader maçı değil her türlü çıkarız gürcistan yenmediği sürece![]()
Yendi bizde yendikKader maçı değil her türlü çıkarız gürcistan yenmediği sürece![]()
Başarılar çekya![]()
Avrupa ülkelerinin turnuvası. Arapların işi yok burada.Beyler bişey sorcam bayrak olarak Filistin bayrağı göremedim hiç acaba yasak olduğu için mi acaba ?
Kardeşim konunun araplıkla alakası yok Amerika'da bile gavurlar başkanlarına kafa tutuyorlar bayrak açıp yürüyüş yapılıyor insanlık olarak destek olmaya çalışıyor katliama zulmü durdurmaya çalışıyorlar benim demek istediğimi farklı yerlere çekmeye çalışmayın benim dikkatimi çekti sordum ama anladım ki bazı arkadaşlarımız bu sorumdan ve Filistin bayrağı dan baya bi rahatsız olmuşlar ne denir ki Allah hayırlı hidayet versinAvrupa ülkelerinin turnuvası. Arapların işi yok burada.
Sebep ?Türkçe konuşma madem
Kardeşim konunun araplıkla alakası yok Amerika'da bile gavurlar başkanlarına kafa tutuyorlar bayrak açıp yürüyüş yapılıyor insanlık olarak destek olmaya çalışıyor katliama zulmü durdurmaya çalışıyorlar benim demek istediğimi farklı yerlere çekmeye çalışmayın benim dikkatimi çekti sordum ama anladım ki bazı arkadaşlarımız bu sorumdan ve Filistin bayrağı dan baya bi rahatsız olmuşlar ne denir ki Allah hayırlı hidayet versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sebep ?
Filistinli misin sorusuna evet dedinKardeşim konunun araplıkla alakası yok Amerika'da bile gavurlar başkanlarına kafa tutuyorlar bayrak açıp yürüyüş yapılıyor insanlık olarak destek olmaya çalışıyor katliama zulmü durdurmaya çalışıyorlar benim demek istediğimi farklı yerlere çekmeye çalışmayın benim dikkatimi çekti sordum ama anladım ki bazı arkadaşlarımız bu sorumdan ve Filistin bayrağı dan baya bi rahatsız olmuşlar ne denir ki Allah hayırlı hidayet versin
Sebep ?
Arapları destekleyen Türk değildir tarihini bilmeyende Türk olmaz yahudiler ile bir kere bile münakaşa etmemiş iken bizi 50 kere arkamızdan vuran arapları desteklemenizde garipsenecek bir durum rahatsız ediyor evet kardeşim o kalleş arapların bayrağının açılması beni rahatsız ediyor.Kardeşim konunun araplıkla alakası yok Amerika'da bile gavurlar başkanlarına kafa tutuyorlar bayrak açıp yürüyüş yapılıyor insanlık olarak destek olmaya çalışıyor katliama zulmü durdurmaya çalışıyorlar benim demek istediğimi farklı yerlere çekmeye çalışmayın benim dikkatimi çekti sordum ama anladım ki bazı arkadaşlarımız bu sorumdan ve Filistin bayrağı dan baya bi rahatsız olmuşlar ne denir ki Allah hayırlı hidayet versin
Sebep ?
Okudum ve yazının yarısı yanlış. Keske forumlarda edindiğiniz bilgileri sağa sola atarken dogru olup olmadığını sorgulasanızal oku lazım olur.![]()
Dersimiz filistin: Türk Ordusuna Ve Türklere İhanet Listesi | DonanımHaber Forum
Filistin'in Türkiye ve Türk halkına yönelik iddia edilen ihanetlerinin tam listesi. Gizli anlaşmalar, saldırılar ve daha fazlasını öğrenin.forum.donanimhaber.com
Forum değil YouTubedada var git oku öğren gerçekler zoruna gitmesin arapmısın bilmiyorum gerçekler böyle.Okudum ve yazının yarısı yanlış. Keske forumlarda edindiğiniz bilgileri sağa sola atarken dogru olup olmadığını sorgulasanız
Kardeşim siz nereden biliyorsunuz benim tarih bilmediğimi olayı çarpıtıp durmayın sanki Avrupalılar la Türklerin arası çok iyiymiş gibi muamele yapıyorsunuz amaç burda dikkatimi filistin yada Arap dediğiniz insanlar Çanakkale ve bir çok yahudi İslam karşıtı yapılan savaşlarda asker ve mühimmat olarak yardım etmişlerdir neyin davasını sorguluyorsunuz sorulanacak tek şey varsa da oda vicdanınızdır ben burda merak ettiğim şey bayraktı siz heryerde olan açılan bayrak yabancı takımların bile açtığı desteklediği Filistin bayrağı neden bu kupa maçında yok bunu UEFA FIFA neyse artık yasakladı mı acaba diye merak ettim siz beni neredeyse vatan haini ilan ettiniz yazık sizlereArapları destekleyen Türk değildir tarihini bilmeyende Türk olmaz yahudiler ile bir kere bile münakaşa etmemiş iken bizi 50 kere arkamızdan vuran arapları desteklemenizde garipsenecek bir durum rahatsız ediyor evet kardeşim o kalleş arapların bayrağının açılması beni rahatsız ediyor.
Red blackın geçmişine bakarsanız konuları kaydırarak kapattırdığını görebilirsiniz bunun gibileri komple banlamak lazım.
Bu arada forumda yazılan her şey doğru Arap seviciysen kabullenemeyebilirsin gerçekler bu.Okudum ve yazının yarısı yanlış. Keske forumlarda edindiğiniz bilgileri sağa sola atarken dogru olup olmadığını sorgulasanız
Benim vicdanım rahat gerçekler bu kaynak? Doğu Türkistanı niye söylemiyorsun sallama la Filistin ne zaman yardım etti bize???Kardeşim siz nereden biliyorsunuz benim tarih bilmediğimi olayı çarpıtıp durmayın sanki Avrupalılar la Türklerin arası çok iyiymiş gibi muamele yapıyorsunuz amaç burda dikkatimi filistin yada Arap dediğiniz insanlar Çanakkale ve bir çok yahudi İslam karşıtı yapılan savaşlarda asker ve mühimmat olarak yardım etmişlerdir neyin davasını sorguluyorsunuz sorulanacak tek şey varsa da oda vicdanınızdır ben burda merak ettiğim şey bayraktı siz heryerde olan açılan bayrak yabancı takımların bile açtığı desteklediği Filistin bayrağı neden bu kupa maçında yok bunu UEFA FIFA neyse artık yasakladı mı acaba diye merak ettim siz beni neredeyse vatan haini ilan ettiniz yazık sizlere
Kardeşim siz nereden biliyorsunuz benim tarih bilmediğimi olayı çarpıtıp durmayın sanki Avrupalılar la Türklerin arası çok iyiymiş gibi muamele yapıyorsunuz amaç burda dikkatimi filistin yada Arap dediğiniz insanlar Çanakkale ve bir çok yahudi İslam karşıtı yapılan savaşlarda asker ve mühimmat olarak yardım etmişlerdir neyin davasını sorguluyorsunuz sorulanacak tek şey varsa da oda vicdanınızdır ben burda merak ettiğim şey bayraktı siz heryerde olan açılan bayrak yabancı takımların bile açtığı desteklediği Filistin bayrağı neden bu kupa maçında yok bunu UEFA FIFA neyse artık yasakladı mı acaba diye merak ettim siz beni neredeyse vatan haini ilan ettiniz yazık sizlere
2024 yılında cahil kalmak ayrı cahilliği savunmak apayrı.Forum değil YouTubedada var git oku öğren gerçekler zoruna gitmesin arapmısın bilmiyorum gerçekler böyle.