Bence burada, sürekli erkeklerin bir şeyleri başardığı düşünüldüğünden kadınların daha çok öne çıkarılıp, “en az” erkekler kadar başarılı olabilecekleri gösterilmeye çalışılmış.sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Reklamın olduğu YouTube'u yapan adam amasözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Hayır bundan sonra ğarı diyecez (!)Ne demek lazımmış peki?
kadın mı?
BruhÇalışanlarının yarısı kadın yarısı erkek iken kadınlar yapmış kadınlar yapmış demenin, adamlar yapmış cümlesinden hiçbir farkı yok bu sefer de kadın yüceltilmiş erkek hiçe sayılmış.
Bim'deki Derya Ton çok iyi ondan alabilirsinZaten Dardanel almıyordum
Almamaya da devam edeceğim
PAHALI ÇÜNKİ
adam değil bay(ım) diyeceksiniz. GÜJLÜ TÜRJ KADINLARI SALDIRIN.
Harbiden çok saçma olmuş.sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Harbiden çok saçma olmuş.
Kadın kelimesi yerine erkek kelimesini ekleyince anlaşılıyor zaten empati lazim .
Aynı bbl in paylaşımı gibi olmuş
sözde eşitliyorlar ama herşeyde kendilerini üste çıkarıyorlar her yapılan kadın reklamında erkekler gömülüyor tasvib etmiyorum doğru değilsözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Kadin o kadin (!) Jdjffbfjdjsözde eşitliyorlar ama herşeyde kendilerini üste çıkarıyorlar her yapılan kadın reklamında erkekler gömülüyor tasvib etmiyorum doğru değil