Neler Yeni

Kadın sorunu ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Awar15

80+
Öncelikle merhaba ben Ankaradayım şu an doktora görünmek için geldim buraya ve babamla birlikte geldim şu an bir otelde kalıyoruz şimdi otelde genç sarışın bir kadın var şimdi geçen gün biz otelde sabah kahvaltısını yaparken bu kadın da kahvaltı yapmaya geldi sonra da babamda bu kadına merhaba tanışalım mı dedi kadında olur tanışalım dedi sonra oturdular konuştular ve tanıştılar neyse sonra bu kadın tanıştıkları günün gecesi gece saat 4 te biz odada uyurken birden gelip odanın kapısını tekmelemeye başladı tabi bizde babamla birlikte uyuyorduk sonra uykumuzdan uyandık korktuk ne oldu diye sonra kapıyı açtık bu kadın içeri girip babama bağırıp ben kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum benden uzak dur dedi sonra kapıyı çarpıp çıkıp gitti birde dünende Biz yolda yürürken bu kadınla aynı şeritte yürüyorduk aramızda 5 metre mesafe vardı bu kadında önümüzde yürüyordu sonra birden arkasını dönüp babama bağırıp yeter artık benim peşimi bırak peşimden gelme diye bağırdı babama hani bende babamı tanıyorum böyle yapmaz diyorum ama bilmiyorum neyse bugün sabah kahvaltısında da yine o kadınla babam konuştular hatta selamlaştılar hatta güldüler bende bir şey anlamadım sizce bu kadın neden sürekli böyle yapıyor? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,595
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Babana yorum yapmak istemiyorum ama olay anlattığın gibiyse kadın deli (kadın ve baban arasında ne geçti bir fikrimiz yok tabi)

Awar15

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babana yorum yapmak istemiyorum ama olay anlattığın gibiyse kadın deli (kadın ve baban arasında ne geçti bir fikrimiz yok tabi)
Hocam bu kadın mesela sabah kahvaltısında babamla çok güzel konuşuyor ama sonra birden değişiyor bir şey oluyor bize trip atıyor bu kadın sabah değişik öğleden sonra değişik biri oluyor

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl otel orası öyle ya. Üst kattan ses gelir kadının biri değişik çıkar. Yoksa üst katta ses yapan o kadın mı?

Awar15

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl otel orası öyle ya. Üst kattan ses gelir kadının biri değişik çıkar. Yoksa üst katta ses yapan o kadın mı?
Yok hocam o kadın başka odada üst katta değil ama sizce neden böyle yapıyor? bu kadın mesela sabah kahvaltısında babamla çok güzel konuşuyor ama sonra birden değişiyor bir şey oluyor bize trip atıyor bu kadın sabah değişik öğleden sonra değişik biri oluyor birde babam sürekli bu kadının odasının kapısına bakıyor

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok hocam o kadın başka odada üst katta değil ama sizce neden böyle yapıyor? bu kadın mesela sabah kahvaltısında babamla çok güzel konuşuyor ama sonra birden değişiyor bir şey oluyor bize trip atıyor bu kadın sabah değişik öğleden sonra değişik biri oluyor birde babam sürekli bu kadının odasının kapısına bakıyor
Valla hocam kadınların hareketlerine anlam vermek zor. Baban ne için konuşuyor onu biliyor musun?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Öncelikle merhaba ben Ankaradayım şu an doktora görünmek için geldim buraya ve babamla birlikte geldim şu an bir otelde kalıyoruz şimdi otelde genç sarışın bir kadın var şimdi geçen gün biz otelde sabah kahvaltısını yaparken bu kadın da kahvaltı yapmaya geldi sonra da babamda bu kadına merhaba tanışalım mı dedi kadında olur tanışalım dedi sonra oturdular konuştular ve tanıştılar neyse sonra bu kadın tanıştıkları günün gecesi gece saat 4 te biz odada uyurken birden gelip odanın kapısını tekmelemeye başladı tabi bizde babamla birlikte uyuyorduk sonra uykumuzdan uyandık korktuk ne oldu diye sonra kapıyı açtık bu kadın içeri girip babama bağırıp ben kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum benden uzak dur dedi sonra kapıyı çarpıp çıkıp gitti birde dünende Biz yolda yürürken bu kadınla aynı şeritte yürüyorduk aramızda 5 metre mesafe vardı bu kadında önümüzde yürüyordu sonra birden arkasını dönüp babama bağırıp yeter artık benim peşimi bırak peşimden gelme diye bağırdı babama hani bende babamı tanıyorum böyle yapmaz diyorum ama bilmiyorum neyse bugün sabah kahvaltısında da yine o kadınla babam konuştular hatta selamlaştılar hatta güldüler bende bir şey anlamadım sizce bu kadın neden sürekli böyle yapıyor? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Hocam otelin ismini verin de yanlışlıkla gitmeyelim

Awar15

80+
Valla hocam kadınların hareketlerine anlam vermek zor. Baban ne için konuşuyor onu biliyor musun?
Bbam tanışmak istediğini söyledi ona ilk başta oda tabi kabul etti ama sonradan birden bir şey oluyor bize trip atıyor hatta mesela gece saat 4 te biz odada uyurken birden gelip odanın kapısını tekmelemeye başlıyor sonra uykudan uyanıyoruz kapıyı açıyoruz bu sefer odaya gelip babama bağırıp benden uzak dur ben kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum diyor sonra da kapıyı hızlıca çarpıp odadan çıkıyor bende anlamadım ki neden böyle yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam otelin ismini verin de yanlışlıkla gitmeyelim
Veremem tanıdık çıkabilir

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Klasik bir T.C. Kızı olabilir sıkıntı yok çoğu kendini adriana lima zanneder zaten.
Veya kadın ruh hastası olabilir.
En kötü ihtimal babanla ilişkisi olabilir.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,604
İsim
Kgn
Perma bani yemiş tarikcigim. Ulen herşeyi geçtim baban evli değil mi senin kadınla tanismaya çalışıyor? Güzel uydur bari eskiden daha iyi senaryolar yazardın.
Tarık mı.Bu Tarık olacağını düşünemiyorum bile böyle hikayesi yoktu.Ankaradaysa cidden bi selam vermeye gideyim özledim onu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,733
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom