Öncelikle merhaba ben Ankaradayım şu an doktora görünmek için geldim buraya ve babamla birlikte geldim şu an bir otelde kalıyoruz şimdi otelde genç sarışın bir kadın var şimdi geçen gün biz otelde sabah kahvaltısını yaparken bu kadın da kahvaltı yapmaya geldi sonra da babamda bu kadına merhaba tanışalım mı dedi kadında olur tanışalım dedi sonra oturdular konuştular ve tanıştılar neyse sonra bu kadın tanıştıkları günün gecesi gece saat 4 te biz odada uyurken birden gelip odanın kapısını tekmelemeye başladı tabi bizde babamla birlikte uyuyorduk sonra uykumuzdan uyandık korktuk ne oldu diye sonra kapıyı açtık bu kadın içeri girip babama bağırıp ben kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum benden uzak dur dedi sonra kapıyı çarpıp çıkıp gitti birde dünende Biz yolda yürürken bu kadınla aynı şeritte yürüyorduk aramızda 5 metre mesafe vardı bu kadında önümüzde yürüyordu sonra birden arkasını dönüp babama bağırıp yeter artık benim peşimi bırak peşimden gelme diye bağırdı babama hani bende babamı tanıyorum böyle yapmaz diyorum ama bilmiyorum neyse bugün sabah kahvaltısında da yine o kadınla babam konuştular hatta selamlaştılar hatta güldüler bende bir şey anlamadım sizce bu kadın neden sürekli böyle yapıyor? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.