Ching cheng hanjiÇince filmler izliyor
Ching cheng hanjiÇince filmler izliyor
kuzenim çok değişik biriChing cheng hanji
sonuna niye nokta katmadın aaaaYaa konuyala alakasız ama okurken işkence çektim sadece sonda noktalama işareti var
kuzenimle kaç defa konuştum ama dinlemiyor bizi çok taş kafalı bir insan hep kendi kafasına göre hareket ediyor bize diyor canım size karışmak istiyorsonuna niye nokta katmadın aaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
kuzeninle bi konuş seni dinlerse tabii ki
babana ve ya annene de bi de onlar konuşsun ciddi ciddi toplanın 4 nüzde konuşunkuzenimle kaç defa konuştum ama dinlemiyor bizi çok taş kafalı bir insan hep kendi kafasına göre hareket ediyor bize diyor canım size karışmak istiyor
annem ile babama söylüyoruz ama kuzenimle konuşmuyorlar diyorlar biz konuşursak yanlış anlar küser gider bizim hakkımızda 100 tane iftira atar diyorlarbabana ve ya annene de bi de onlar konuşsun ciddi ciddi toplanın 4 nüzde konuşun
benim öyle kuzenim olacaktıannem ile babama söylüyoruz ama kuzenimle konuşmuyorlar diyorlar biz konuşursak yanlış anlar küser gider bizim hakkımızda 100 tane iftira atar diyorlar
kuzenim dün bize dedi gelecek hafta tekrar size geleceğim bu yıl sizin evde kalacağım gitmeyeceğim dedisence kuzenimin bize gelmemesi için ne yapabilirizbenim öyle kuzenim olacaktıdirek
kuzenim 24 saat laptopumu alıp sosyal medyaya giriyor sabah akşam yatmıyor kore şarkıları dinliyor kore dizileri izliyorKanka kuzenin galiba psikolojik olarak rahatsız bir arkadaş. Eminim sosyal medya da çok fazla zaman geçirip hayal dünyasın da yaşıyordur. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ergenliği geç atlatan tiplerden olabilir.
Fazla bekletmeyin cenazeyi. Şişer kokar uğraşmayın bir an önce gömün çünkü kuzeninin beyin ölümü gerçekleşmiş.kuzenim 24 saat laptopumu alıp sosyal medyaya giriyor sabah akşam yatmıyor kore şarkıları dinliyor kore dizileri izliyor
Ailesi size kakalamış o zaman, geri ailesine verin kızıneden?
abim dediklerini yapmıyor maalesef kuzenimden hiç hoşlanmıyor ondan uzak duruyor çünkü kızlardan çekiniyor
kuzenimin ailesi de çok sorumsuz anne babası buraya geldiğinden beli bir kez kızına telefon açmadı kızım nasılsın bile demedi kızını getirdi bizim üzerimize attı kızda geldiği günden beri bizi huzursuz etti bizde ne yapalım ya zar zor idare ediyoruz ama artık dayanamıyoruz bir daha kuzenimin evimize gelmesini istemiyoruz kuzenim dün bize dedi gelecek hafta tekrar size geleceğim sizde kalacağım dedi sence ne yapmalıyım kız bizim eve gelmesin hepimizi kanser etti bu kötü huyları yüzünden