Neler Yeni

Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tarık06

80+
sonuna niye nokta katmadın aaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuzeninle bi konuş seni dinlerse tabii ki
kuzenimle kaç defa konuştum ama dinlemiyor bizi çok taş kafalı bir insan hep kendi kafasına göre hareket ediyor bize diyor canım size karışmak istiyor

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
kuzenimle kaç defa konuştum ama dinlemiyor bizi çok taş kafalı bir insan hep kendi kafasına göre hareket ediyor bize diyor canım size karışmak istiyor
babana ve ya annene de bi de onlar konuşsun ciddi ciddi toplanın 4 nüzde konuşun

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
annem ile babama söylüyoruz ama kuzenimle konuşmuyorlar diyorlar biz konuşursak yanlış anlar küser gider bizim hakkımızda 100 tane iftira atar diyorlar
benim öyle kuzenim olacaktı
Beyzbol Sopası Ahşap Sopa Spor Aletleri Beyzbol Oynama Aparatı Fiyatları ve  Özellikleri
direk

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kanka kuzenin galiba psikolojik olarak rahatsız bir arkadaş. Eminim sosyal medya da çok fazla zaman geçirip hayal dünyasın da yaşıyordur. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ergenliği geç atlatan tiplerden olabilir.

Tarık06

80+
Kanka kuzenin galiba psikolojik olarak rahatsız bir arkadaş. Eminim sosyal medya da çok fazla zaman geçirip hayal dünyasın da yaşıyordur. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ergenliği geç atlatan tiplerden olabilir.
kuzenim 24 saat laptopumu alıp sosyal medyaya giriyor sabah akşam yatmıyor kore şarkıları dinliyor kore dizileri izliyor

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
kuzenim 24 saat laptopumu alıp sosyal medyaya giriyor sabah akşam yatmıyor kore şarkıları dinliyor kore dizileri izliyor
Fazla bekletmeyin cenazeyi. Şişer kokar uğraşmayın bir an önce gömün çünkü kuzeninin beyin ölümü gerçekleşmiş.

BIGGZ

80+ Bronze
neden?

abim dediklerini yapmıyor maalesef kuzenimden hiç hoşlanmıyor ondan uzak duruyor çünkü kızlardan çekiniyor

kuzenimin ailesi de çok sorumsuz anne babası buraya geldiğinden beli bir kez kızına telefon açmadı kızım nasılsın bile demedi kızını getirdi bizim üzerimize attı kızda geldiği günden beri bizi huzursuz etti bizde ne yapalım ya zar zor idare ediyoruz ama artık dayanamıyoruz bir daha kuzenimin evimize gelmesini istemiyoruz kuzenim dün bize dedi gelecek hafta tekrar size geleceğim sizde kalacağım dedi sence ne yapmalıyım kız bizim eve gelmesin hepimizi kanser etti bu kötü huyları yüzünden
Ailesi size kakalamış o zaman, geri ailesine verin kızı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom