Neler Yeni

Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tarık06

80+
Fazla bekletmeyin cenazeyi. Şişer kokar uğraşmayın bir an önce gömün çünkü kuzeninin beyin ölümü gerçekleşmiş.
evet maalesef kuzenimin beyin ölümü gerçekleşmiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana troll konu gibi geldi
troll değil gerçek konu

Ailesi size kakalamış o zaman, geri ailesine verin kızı
kızın çok değişik huyları var mesela her gün kapıları çarpıyor güm diye sonra yüksek sesle kore müzikleri dinliyor rahatsız oluyoruz birde sürekli yüksek sesle gülüyor ağlayıncada bize trip atıyor annem ile babamla sinirli konuşuyor onları hiç bir şeye takmıyor evimize bir misafir geldiğinde misafirin yanında oturuyor misafirin yüzüne bakarak sesli bir şekilde gülüyor bizde utanıyoruz rahatsız oluyoruz ne yapmalıyız?

birde kuzenim sürekli ağlıyor 24 saat

19 yaşında bide kuzenim

kuzenim sürekli abim konuşunca abime sus geri zekalı haddini bil diyor

Son düzenleme:

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
ya troll konu açıyorsun yada ailecek sorunlarınız var bu konular ne? tüm konularına baktım.

BIGGZ

80+ Bronze
evet maalesef kuzenimin beyin ölümü gerçekleşmiş?

troll değil gerçek konu

kızın çok değişik huyları var mesela her gün kapıları çarpıyor güm diye sonra yüksek sesle kore müzikleri dinliyor rahatsız oluyoruz birde sürekli yüksek sesle gülüyor ağlayıncada bize trip atıyor annem ile babamla sinirli konuşuyor onları hiç bir şeye takmıyor evimize bir misafir geldiğinde misafirin yanında oturuyor misafirin yüzüne bakarak sesli bir şekilde gülüyor bizde utanıyoruz rahatsız oluyoruz ne yapmalıyız?

birde kuzenim sürekli ağlıyor 24 saat

19 yaşında bide kuzenim

kuzenim sürekli abim konuşunca abime sus geri zekalı haddini bil diyor
Dalga mi geçiyorsun? Sana bir şey diyorum ne yapacağız diyorsun 3 tür

Tarık06

80+

BIGGZ

80+ Bronze
anneme söyledik ama fayda etmedi babamda çok sinirli ve sabırsız biri söylersek olay çıkar

evet ne yapacağız çözüm arıyorum?
Sana ne yapacağını öneriyorum ne yapmalıyım diye cevap veriyorsun sorunlu musun bilader?

majorw0w

80+ Silver
anneme söyledik ama fayda etmedi babamda çok sinirli ve sabırsız biri söylersek olay çıkar

evet ne yapacağız çözüm arıyorum?
Konunun troll olduğu buradan belli. Baban çok sinirli fakat kapıyı bak güm çarpıyor baban da susuyor güzel hikaye. Kimse kimseye katlanmaz böyle bırak bu işleri.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam hikayeyi bıraksanız konuşma tarzınız aşırı itici her iki kelimede bir kuzenim diyorsunuz bizim eve bidaha gelme de olsun bitsin hem senin yaşın kaç 7 sayfa amma boş yapmışsın 7 sayfayı işsiz gibi okudum hep dediklerini tekrarlıyorsun madem baban sinirli hiçmi bişey demiyor abinin bu konuda suskun kalacağını düşünmüyorum

Tarık06

80+
Sana ne yapacağını öneriyorum ne yapmalıyım diye cevap veriyorsun sorunlu musun bilader?
hayır değilim bana yardımcı olmanı istiyorum senden

Konunun troll olduğu buradan belli. Baban çok sinirli fakat kapıyı bak güm çarpıyor baban da susuyor güzel hikaye. Kimse kimseye katlanmaz böyle bırak bu işleri.
yemin ederim konu troll değil babam kuzenim misafir olduğu için susuyor ses çıkarmıyor ayıp olmasın diye susuyor

hocam hikayeyi bıraksanız konuşma tarzınız aşırı itici her iki kelimede bir kuzenim diyorsunuz bizim eve bidaha gelme de olsun bitsin hem senin yaşın kaç 7 sayfa amma boş yapmışsın 7 sayfayı işsiz gibi okudum hep dediklerini tekrarlıyorsun madem baban sinirli hiçmi bişey demiyor abinin bu konuda suskun kalacağını düşünmüyorum
yaşım 16 ama babam hiç bir şey demiyor misafir olduğu için dünya kötü eğer kıza bir şey dersek gider hakkımızda 100 tane iftira atar

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,942
İsim
Mert Metshi
Al karşına konuş yaptıkların çok ergence de şöylesin böylesin de ama sakince de kendini kötü hissetsin

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 9 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime abimde ona diyordu ben kızlarla konuşamıyorum çekingenim bu seferde abime diyordu banane benle konuşacaksın sonra abim kuzenime dedi ben kızlarla konuşamıyorum sonra kuzenim sinirlendi kalktı abimin yüzüne telefonunu fırlattı telefonunu kırdı abime küfür etti odanın kapısını güm diye kapattı salona gitti ağladı sonra moralsizdi akşam yemeğini sofrada yediğimizde annem ile babam kuzenimin mutsuz olduğunu gördü ona neyin var diye sordular kuzenimde dedi hiçbirşeyim yok dedi babama sonra yemeğimizi yedik kuzenim salona gitti kapıyı güm diye kapattı sonra abimle konuşmadı bir daha kuzenim sürekli bize böyle yapıyor her gün böyle mutsuz moralsiz ağrıyordu bizim evde kuzenim geçen hafta evimizden gitti ama gelecek hafta tekrar bizim eve gelecek bizde kuzenimin bizim eve gelmesini istemiyoruz sizce kuzenim eve gelmesin diye ne yapmalıyız kuzenim yüzünden abimin psikolojisi bozuldu birde kuzenim sürekli abimi kıskanıyor abimin bir tane erkek arkadaşı var onu bile kıskanıyor abimle konuşmasını istemiyor kuzenim çok değişik bir insan sürekli kore şarkıları dinliyor Çince filmler izliyor bizim evde de kuzenime kimse karışmıyordu kuzenim birden değişiyordu birden ağlıyordu mutsuz oluyordu sizce kuzenim niye böyle yapıyor abimde kuzenimi hiç sevmiyor suçuda değil yani kuzenim abime çok karışıyor sizce ne yapmalıyız?
Siz onu bir kırmızı odaya götürün

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom