Neler Yeni

Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tarık06

80+
Geçen yıl benimde kuzenim kalmaya gelmişti 1 haftalığına sonra 2 ay bizde kaldı beni çok rahatsız ediyordu annem ile bir iki kez kavga ettim kuzenim yüzünden son kavgamızda kuzenim şahit olunca bu duruma gitti 1 ay önce tekrar kalmaya başladı bu sefer artık harbi çok rahatsız oldum kişisel eşyalarımı kullanması yüksek ses ile müzik dinlemesi sürekli boş konuşma ve boş gülmeler fln en sonunda artık ablam gitmesini istedi nazik bir dil ile sizinde iki şansınız var ya nazikçe gitmesini isteyeceksiniz yada anne baban ile kavga etmen lazım.
kuzenim şuan bizim evde değil gitti ama gelecek hafta tekrar bize geleceğini söyledi kuzenimin bize gelmesini istemiyoruz sence kuzenimin bizim eve gelmemesi için ne yapmalıyımkuzenim bizi kanser etti ne önerirsin bana?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kaç yaşındasın peki ? Kuzenine bir süre görüşmeyelim desen bir daha gelmez. Ayrıca niye kavga edilen yere birben geliyor?
ben 16 yaşındayım kuzenim ise 19 yaşında ama kuzenime bir süre görüşmeyelim dedim dinlemedi yine geldi bizim eve kalmaya sürekli geliyor bizim eve kalmaya bu yıl tam 9 ay bizde kaldı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
kuzenim şuan bizim evde değil gitti ama gelecek hafta tekrar bize geleceğini söyledi kuzenimin bize gelmesini istemiyoruz sence kuzenimin bizim eve gelmemesi için ne yapmalıyımkuzenim bizi kanser etti ne önerirsin bana?
Annen ve baban ile bu konuyu konuşman lazım seninle hem fikirlerse göndermen kolay olur evinize geri gelirse annen ile konuşup nazik bir dil ile gitmesini isteyin baban veya annen ile hem fikir değilsen gitmesi için kavga etmen gerekiyor.

Tarık06

80+
Annen ve baban ile bu konuyu konuşman lazım seninle hem fikirlerse göndermen kolay olur evinize geri gelirse annen ile konuşup nazik bir dil ile gitmesini isteyin baban veya annen ile hem fikir değilsen gitmesi için kavga etmen gerekiyor.
kuzenim çok yüzsüz evde babamın yanında kapıları güm diye çarpıyor nasıl cesaret alıyor sonrada hiç bir şey olmamış gibi gülüyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
kuzenim çok yüzsüz evde babamın yanında kapıları güm diye çarpıyor nasıl cesaret alıyor sonrada hiç bir şey olmamış gibi gülüyor
Hadi sen evine git sonra gelirsin abim biraz rahatsız oldu diyebilirsin.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
evimize bir misafir gelse kuzenim misafirin yanında oturuyor misafirin yüzüne bakıp sesli gülüyor her seferinde bizde utanıyoruz her seferinde misafirin yanında
Yüzsüz insanlara karşı sert olmalısın ben 2 ay dayanamadım 9 ay nedir ya.

Tarık06

80+
Yüzsüz insanlara karşı sert olmalısın ben 2 ay dayanamadım 9 ay nedir ya.
biz 9 ay zar zor dayandık valla zar zor sabrettik eğer kuzenim 1 ay daha bizde kalsaydı kesin kalpten giderdik

misafirin yanında gülmek nedir ya?

BIGGZ

80+ Bronze
kuzenim şuan bizim evde değil gitti ama gelecek hafta tekrar bize geleceğini söyledi kuzenimin bize gelmesini istemiyoruz sence kuzenimin bizim eve gelmemesi için ne yapmalıyım?

anlamadım?
Gelmemesi için değil de gitmesi için yapman gerekenler var bence

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 9 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime abimde ona diyordu ben kızlarla konuşamıyorum çekingenim bu seferde abime diyordu banane benle konuşacaksın sonra abim kuzenime dedi ben kızlarla konuşamıyorum sonra kuzenim sinirlendi kalktı abimin yüzüne telefonunu fırlattı telefonunu kırdı abime küfür etti odanın kapısını güm diye kapattı salona gitti ağladı sonra moralsizdi akşam yemeğini sofrada yediğimizde annem ile babam kuzenimin mutsuz olduğunu gördü ona neyin var diye sordular kuzenimde dedi hiçbirşeyim yok dedi babama sonra yemeğimizi yedik kuzenim salona gitti kapıyı güm diye kapattı sonra abimle konuşmadı bir daha kuzenim sürekli bize böyle yapıyor her gün böyle mutsuz moralsiz ağrıyordu bizim evde kuzenim geçen hafta evimizden gitti ama gelecek hafta tekrar bizim eve gelecek bizde kuzenimin bizim eve gelmesini istemiyoruz sizce kuzenim eve gelmesin diye ne yapmalıyız kuzenim yüzünden abimin psikolojisi bozuldu birde kuzenim sürekli abimi kıskanıyor abimin bir tane erkek arkadaşı var onu bile kıskanıyor abimle konuşmasını istemiyor kuzenim çok değişik bir insan sürekli kore şarkıları dinliyor Çince filmler izliyor bizim evde de kuzenime kimse karışmıyordu kuzenim birden değişiyordu birden ağlıyordu mutsuz oluyordu sizce kuzenim niye böyle yapıyor abimde kuzenimi hiç sevmiyor suçuda değil yani kuzenim abime çok karışıyor sizce ne yapmalıyız?
19 yasinda degilde sanki 10 yaşında gibi geldi .d

MENGELE88

80+ Bronze
gelmiyorki psikolğa gidelim gelse biz dünden razıyız kuzenimi psikoloğa götürmeyi

annem kuzenime karışmamızı istemiyor istese ben dediklerini yapardım onu deli ederdim ama istemiyorlar o yüzden karışamıyorum

abim sevmiyorki onu nasıl ilgi versin?
Sevmesine gerek yok sadece sevdiğimiz kadınlarla ilişkiye girseydik hiç yapamazdık.
Biraz etkilenmiş gibi yapsın ardından 1saatlik hardcore bir seans yapsın abin yüksek ihtimal düzelir korumalı yapsın tabi.
Ondan sonrada desin ki "seni sevmiyorum" seansdan sonra her cümle daha etkili olur.
Yüksek ihtimal baya sinirlenicek küfredicek.

"Tadın fena değildi yarım-akıllı bir weaboo'ya göre"
Bu da söylemesi gereken son söz

Son düzenleme:

Tarık06

80+
19 yasinda degilde sanki 10 yaşında gibi geldi .d
neden?

Sevmesine gerek yok sadece sevdiğimiz kadınlarla ilişkiye girseydik hiç yapamazdık.
Biraz etkilenmiş gibi yapsın ardından 1saatlik hardcore bir seans yapsın abin yüksek ihtimal düzelir korumalı yapsın tabi.
Ondan sonrada desin ki "seni sevmiyorum" seansdan sonra her cümle daha etkili olur.
Yüksek ihtimal baya sinirlenicek küfredicek.

"Tadın fena değildi yarım-akıllı bir weaboo'ya göre"
Bu da söylemesi gereken son söz
abim dediklerini yapmıyor maalesef kuzenimden hiç hoşlanmıyor ondan uzak duruyor çünkü kızlardan çekiniyor

Abini kullanıp psikolojisini düzelt ve ailesiyle görüş
kuzenimin ailesi de çok sorumsuz anne babası buraya geldiğinden beli bir kez kızına telefon açmadı kızım nasılsın bile demedi kızını getirdi bizim üzerimize attı kızda geldiği günden beri bizi huzursuz etti bizde ne yapalım ya zar zor idare ediyoruz ama artık dayanamıyoruz bir daha kuzenimin evimize gelmesini istemiyoruz kuzenim dün bize dedi gelecek hafta tekrar size geleceğim sizde kalacağım dedi sence ne yapmalıyım kız bizim eve gelmesin hepimizi kanser etti bu kötü huyları yüzünden

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom