- Konu Sahibi Konu Sahibi
kuzenim şuan bizim evde değil gitti ama gelecek hafta tekrar bize geleceğini söyledi kuzenimin bize gelmesini istemiyoruz sence kuzenimin bizim eve gelmemesi için ne yapmalıyımkuzenim bizi kanser etti ne önerirsin bana?Geçen yıl benimde kuzenim kalmaya gelmişti 1 haftalığına sonra 2 ay bizde kaldı beni çok rahatsız ediyordu annem ile bir iki kez kavga ettim kuzenim yüzünden son kavgamızda kuzenim şahit olunca bu duruma gitti 1 ay önce tekrar kalmaya başladı bu sefer artık harbi çok rahatsız oldum kişisel eşyalarımı kullanması yüksek ses ile müzik dinlemesi sürekli boş konuşma ve boş gülmeler fln en sonunda artık ablam gitmesini istedi nazik bir dil ile sizinde iki şansınız var ya nazikçe gitmesini isteyeceksiniz yada anne baban ile kavga etmen lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 16 yaşındayım kuzenim ise 19 yaşında ama kuzenime bir süre görüşmeyelim dedim dinlemedi yine geldi bizim eve kalmaya sürekli geliyor bizim eve kalmaya bu yıl tam 9 ay bizde kaldıSen kaç yaşındasın peki ? Kuzenine bir süre görüşmeyelim desen bir daha gelmez. Ayrıca niye kavga edilen yere birben geliyor?