Neler Yeni

Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MENGELE88

80+ Bronze
Evet ya bende abime üzülüyorum kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyor huzursuz ediyor evde keyfi yok abimin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen
Abininde biraz adam olma zamanı gelmiş bence bu kadar pasif olunmaz.
Testesteron takviyesi falan alsın sıkıntı varsa.
Bol et yesin ekmeği azaltsın

Tarık06

80+
Değişik bir aileye sahipsin geçen günde eşit ağırlıklı konun vardı abinle baban sana karşı ittifak kurmuştu şimdi sen abini savunuyorsun mutlu ol aksiyonlu bir ailede yaşadığın için
Ama burda abim haklı olduğu için abimi savunuyorum kuzenim bu yıl abimin başına neler getirdi görseydin kuzenim abimin yüzüne telefon fırlattı abime hep küfür ediyor

Abininde biraz adam olma zamanı gelmiş bence bu kadar pasif olunmaz.
Testesteron takviyesi falan alsın sıkıntı varsa.
Bol et yesin ekmeği azaltsın
kuzenim bu yıl abimin başına neler getirdi görseydin kuzenim abimin yüzüne telefon fırlattı abime hep küfür ediyor

Ne diyelim knk o zaman ya bu kız deli yada çok azmış (bu kelimeden uyarı almayız inş)
Aynen dediğine katılıyorum

Patlicanını şeftalisine koyması lazım bir kereliğinede olsa sorun çözülür.
Bu BTS'ci,weaboo tayfanının kafası gidiktir zaten beklenen bir durum
Kuzenim zaten hep bts exo ve webaoo dinliyor sürekli hayır şimdi dinlediği şarkılar çince ve korece hiç korkmuyorum bir şey anlamıyor dinliyor o şarkıları birde sürekli Çince ve korece şarkıları yüksek sesle (son sesle)açıp dinliyor bizde rahatsız oluyoruz evde kafamız patlıyor kuzenim gelecek hafta evimize tekrar geleceğini söyledi bizim eve gelmesini istemiyoruz sence bizim eve gelmemesi için ne yapmamız lazım?

Kız ya abine aşık olmuş ya da abine takmış.

Abine aşık olup olmadığını sor, ağzını falan ara. Bakışlarına bak, asık olmadığını anlarsan ailenle konuş bu durumu

Ya hayatınızda birdaha görmeyeceksiniz ya da abinin sevgilisi olacak

Konu çok ilginç, bence kız cidden ruh hastası.
Kızla oturup konuşsun ailen, düzelmezse ara ruh sağlığı hastanesini, alıp götürsünler :D
Abim maalesef kuzenimle kaç kere konuştu onu sevmediğini ondan hoşlanmadığını söyledi ama kuzenim hala vazgeçmedi vazgeçmiyor annemle babama abim ile birlikte durumu anlattık ama onlarda kuzenimle konuşmuyor diyorlar kız yanlış anlar küser kimse kıza bir şey söylemiyor kızda cesaret alıyor abime karışıyor ne yapmamız lazım?

Son düzenleme:

BIGGZ

80+ Bronze
Ama burda abim haklı olduğu için abimi savunuyorum kuzenim bu yıl abimin başına neler getirdi görseydin kuzenim abimin yüzüne telefon fırlattı abime hep küfür ediyor

kuzenim bu yıl abimin başına neler getirdi görseydin kuzenim abimin yüzüne telefon fırlattı abime hep küfür ediyor

Kuzenim zaten hep bts exo ve webaoo dinliyor sürekli hayır şimdi dinlediği şarkılar çince ve korece hiç korkmuyorum bir şey anlamıyor dinliyor o şarkıları birde sürekli Çince ve korece şarkıları yüksek sesle (son sesle)açıp dinliyor bizde rahatsız oluyoruz evde kafamız patlıyor kuzenim gelecek hafta evimize tekrar geleceğini söyledi bizim eve gelmesini istemiyoruz sence bizim eve gelmemesi için ne yapmamız lazım?

Abim maalesef kuzenimle kaç kere konuştu onu sevmediğini ondan hoşlanmadığını söyledi ama kuzenim hala vazgeçmedi vazgeçmiyor annemle babama abim ile birlikte durumu anlattık ama onlarda kuzenimle konuşmuyor diyorlar kız yanlış anlar küser kimse kıza bir şey söylemiyor kızda cesaret alıyor abime karışıyor ne yapmamız lazım?
Dedim ya zaten, bir psikologa falan götürün. Abine aşıksa abinde biraz ilgilensin yani sürekli evde oturacak değil ya

MENGELE88

80+ Bronze

Sizde onu rahatsız edin yüksek ses pink guy musicleri aç.
2 tabak kurufasulye ye odayı basıp gaz çıkar ikile kokudan yamulsun.
Elle taşılan küçük elektroshock şeyleri var elini sık elektriklensin.
Anime izlerken bağırarak SS marschiert in feindesland marşını söyle.
Puştluk yaptığında saçını çek

Yeter ki birşeyler yapın

Son düzenleme:

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bence abine aşık abinde ilgi vermediği için kafayı sıyırdı.

Tarık06

80+
Dedim ya zaten, bir psikologa falan götürün. Abine aşıksa abinde biraz ilgilensin yani sürekli evde oturacak değil ya
gelmiyorki psikolğa gidelim gelse biz dünden razıyız kuzenimi psikoloğa götürmeyi

Sizde onu rahatsız edin yüksek ses pink guy musicleri aç.
2 tabak kurufasulye ye odayı basıp gaz çıkar ikile kokudan yamulsun.
Elle taşılan küçük elektroshock şeyleri var elini sık elektriklensin.
Anime izlerken bağırarak SS marschiert in feindesland marşını söyle.
Puştluk yaptığında saçını çek

Yeter ki birşeyler yapın
annem kuzenime karışmamızı istemiyor istese ben dediklerini yapardım onu deli ederdim ama istemiyorlar o yüzden karışamıyorum

Bence abine aşık abinde ilgi vermediği için kafayı sıyırdı.
abim sevmiyorki onu nasıl ilgi versin?

BIGGZ

80+ Bronze
gelmiyorki psikolğa gidelim gelse biz dünden razıyız kuzenimi psikoloğa götürmeyi

annem kuzenime karışmamızı istemiyor istese ben dediklerini yapardım onu deli ederdim ama istemiyorlar o yüzden karışamıyorum

Abin ona olan ilgisini kullanarak götürsün bence. Biraz ilgilensin onunla, sonra beraber psikologa gitsinler sizsiz. Abini kullanarak götür yani

Tarık06

80+
Abin ona olan ilgisini kullanarak götürsün bence. Biraz ilgilensin onunla, sonra beraber psikologa gitsinler sizsiz. Abini kullanarak götür yani
kuzenim şuan bizim evde değil gitti ama gelecek hafta tekrar bize geleceğini söyledi kuzenimin bize gelmesini istemiyoruz sence kuzenimin bizim eve gelmemesi için ne yapmalıyım?

"." Kullanmanı şiddetle öneririm.
anlamadım?

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
kuzenim şuan bizim evde değil gitti ama gelecek hafta tekrar bize geleceğini söyledi kuzenimin bize gelmesini istemiyoruz sence kuzenimin bizim eve gelmemesi için ne yapmalıyım?

anlamadım?
Senaryo gibi geldi sanki veya heyecandan tek solukta yazmışsın okurken güldüm 😁

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Geçen yıl benimde kuzenim kalmaya gelmişti 1 haftalığına sonra 2 ay bizde kaldı beni çok rahatsız ediyordu annem ile bir iki kez kavga ettim kuzenim yüzünden son kavgamızda kuzenim şahit olunca bu duruma gitti 1 ay önce tekrar kalmaya başladı bu sefer artık harbi çok rahatsız oldum kişisel eşyalarımı kullanması yüksek ses ile müzik dinlemesi sürekli boş konuşma ve boş gülmeler fln en sonunda artık ablam gitmesini istedi nazik bir dil ile sizinde iki şansınız var ya nazikçe gitmesini isteyeceksiniz yada anne baban ile kavga etmen lazım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom