Neler Yeni

Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam teşekkürler deniyeceğim kuzenim sürekli değişik sitelere girip çince filmler izliyordu kore şarkıları dinliyordu
Tamam youtube ise banla veya negelle o siteyi laptoptan.
En azından laptopu alırsın.
He Modemden onun telefonu banlarsan birde çıldırır.
He babandan gizli yap derim sonra yok düzelt der ama farkettirmeden yaparsan ruhu duymaz kimsenin.
Bildiğim kadarı ile Telefonunun MAC adresini alırsan engellersin internete bağlanmasını.
Tavsiyem internet sitelerini engelle girdiği.
Abinle anlaşın sıkın dişinizi hallolur.
Youtube ve insagramı banla gitsin vegirdiği siteleri.

Tarık06

80+
Psikolojik sorunlu ayrıca misafirlikte kaldığı evde kapıyı çarpma cesaretini nerden buluyor nasıl bi yüzsüz bu dinlediği sanatçılardan ve izlediği şeylerden geriz3kalı olduğu belli de siz çok yüz vermişsiniz full sert davranın siz bişey demedikçe üste çıkmış birde neden sizin evde kalıyor
Galiba kuzenim psikolojik sorunlu bizim evde kaldı her gün kapıyı sertçe çarpıyor annem kuzenime sert davranmamızı istemiyor o yüzden bir şey diyemiyoruz kuzenime kuzenim bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyordu anneme dedi teyze sizin eve gelmek istiyorum annemde izin verdi o yüzden geldi bizim evde 9 ay kaldı keşke gelmeseydi bizi kanser etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam youtube ise banla veya negelle o siteyi laptoptan.
En azından laptopu alırsın.
He Modemden onun telefonu banlarsan birde çıldırır.
He babandan gizli yap derim sonra yok düzelt der ama farkettirmeden yaparsan ruhu duymaz kimsenin.
Bildiğim kadarı ile Telefonunun MAC adresini alırsan engellersin internete bağlanmasını.
Tavsiyem internet sitelerini engelle girdiği.
Abinle anlaşın sıkın dişinizi hallolur.
Youtube ve insagramı banla gitsin vegirdiği siteleri.
Deniyeceğim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Galiba kuzenim psikolojik sorunlu bizim evde kaldı her gün kapıyı sertçe çarpıyor annem kuzenime sert davranmamızı istemiyor o yüzden bir şey diyemiyoruz kuzenime kuzenim bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyordu anneme dedi teyze sizin eve gelmek istiyorum annemde izin verdi o yüzden geldi bizim evde 9 ay kaldı keşke gelmeseydi bizi kanser etti

Deniyeceğim
Tavsiyem sen de onlara git.

Tarık06

80+
Babana söyle tüm olayları anlat, sizin evinizde sizi rahatsız eden birini evde tutuyorsanız sizin hatanızdır, ben böyle bir olay yaşasam kendim kovardım evden.
Babama korkudan söyliyemiyoruz babam çok sinirli ve sabırsız biri

Tavsiyem sen de onlara git.
Evleri uzakta köyde yaşıyorlar bizde şehirde yaşıyoruz

Okuyunca aşık falan diyesin geliyor herkes öyle yazmış zaten de öbür yaptığı şeyler normal değil bence kız kafayı yemiş hem neden kimse ona karışmıyor hem neden 9 ay sizde kalıyo bu kızın annesi babası yokmu
Kızın annesi babası varda ama köyde yaşıyorlar kuzenim bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyordu bizim evdede internet vardı o yüzden bizim eve geldi kuzenim bizim eve yalandan ders çalışmaya geldi ama hiçte ders çalışmıyordu kuzenim hiç defterin ve kitabın ağzını açmıyordu bizim evde kimse onu bu değişik huyları yüzünden onu eve almıyordu bizde onu iyi niyetimizle eve aldık iyi niyet her zaman başa bela olur

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Babama korkudan söyliyemiyoruz babam çok sinirli ve sabırsız biri
Söylemekten başka çareniz yok, söylemezseniz bu böyle gider kölemisiniz siz ona bakmak zorunluluğunuz, ve abine telefon fırlatmış yani, babana söyle gerekeni yapsın.

G.P.U

80+ Silver
19 yaşında lise 4 olmasından belli zaten nasıl biri olduğu ben 17 yaşındayım lise 4 e geçiyorum

"Yazık abine" 🙁

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Doruk
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 9 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime abimde ona diyordu ben kızlarla konuşamıyorum çekingenim bu seferde abime diyordu banane benle konuşacaksın sonra abim kuzenime dedi ben kızlarla konuşamıyorum sonra kuzenim sinirlendi kalktı abimin yüzüne telefonunu fırlattı telefonunu kırdı abime küfür etti odanın kapısını güm diye kapattı salona gitti ağladı sonra moralsizdi akşam yemeğini sofrada yediğimizde annem ile babam kuzenimin mutsuz olduğunu gördü ona neyin var diye sordular kuzenimde dedi hiçbirşeyim yok dedi babama sonra yemeğimizi yedik kuzenim salona gitti kapıyı güm diye kapattı sonra abimle konuşmadı bir daha kuzenim sürekli bize böyle yapıyor her gün böyle mutsuz moralsiz ağrıyordu bizim evde kuzenim geçen hafta evimizden gitti ama gelecek hafta tekrar bizim eve gelecek bizde kuzenimin bizim eve gelmesini istemiyoruz sizce kuzenim eve gelmesin diye ne yapmalıyız kuzenim yüzünden abimin psikolojisi bozuldu birde kuzenim sürekli abimi kıskanıyor abimin bir tane erkek arkadaşı var onu bile kıskanıyor abimle konuşmasını istemiyor kuzenim çok değişik bir insan sürekli kore şarkıları dinliyor Çince filmler izliyor bizim evde de kuzenime kimse karışmıyordu kuzenim birden değişiyordu birden ağlıyordu mutsuz oluyordu sizce kuzenim niye böyle yapıyor abimde kuzenimi hiç sevmiyor suçuda değil yani kuzenim abime çok karışıyor sizce ne yapmalıyız?
Değişik bir aileye sahipsin geçen günde eşit ağırlıklı konun vardı abinle baban sana karşı ittifak kurmuştu şimdi sen abini savunuyorsun mutlu ol aksiyonlu bir ailede yaşadığın için

MENGELE88

80+ Bronze
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 9 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime abimde ona diyordu ben kızlarla konuşamıyorum çekingenim bu seferde abime diyordu banane benle konuşacaksın sonra abim kuzenime dedi ben kızlarla konuşamıyorum sonra kuzenim sinirlendi kalktı abimin yüzüne telefonunu fırlattı telefonunu kırdı abime küfür etti odanın kapısını güm diye kapattı salona gitti ağladı sonra moralsizdi akşam yemeğini sofrada yediğimizde annem ile babam kuzenimin mutsuz olduğunu gördü ona neyin var diye sordular kuzenimde dedi hiçbirşeyim yok dedi babama sonra yemeğimizi yedik kuzenim salona gitti kapıyı güm diye kapattı sonra abimle konuşmadı bir daha kuzenim sürekli bize böyle yapıyor her gün böyle mutsuz moralsiz ağrıyordu bizim evde kuzenim geçen hafta evimizden gitti ama gelecek hafta tekrar bizim eve gelecek bizde kuzenimin bizim eve gelmesini istemiyoruz sizce kuzenim eve gelmesin diye ne yapmalıyız kuzenim yüzünden abimin psikolojisi bozuldu birde kuzenim sürekli abimi kıskanıyor abimin bir tane erkek arkadaşı var onu bile kıskanıyor abimle konuşmasını istemiyor kuzenim çok değişik bir insan sürekli kore şarkıları dinliyor Çince filmler izliyor bizim evde de kuzenime kimse karışmıyordu kuzenim birden değişiyordu birden ağlıyordu mutsuz oluyordu sizce kuzenim niye böyle yapıyor abimde kuzenimi hiç sevmiyor suçuda değil yani kuzenim abime çok karışıyor sizce ne yapmalıyız?
Patlicanını şeftalisine koyması lazım bir kereliğinede olsa sorun çözülür.
Bu BTS'ci,weaboo tayfanının kafası gidiktir zaten beklenen bir durum

BIGGZ

80+ Bronze
Kız ya abine aşık olmuş ya da abine takmış.

Abine aşık olup olmadığını sor, ağzını falan ara. Bakışlarına bak, asık olmadığını anlarsan ailenle konuş bu durumu

Ya hayatınızda birdaha görmeyeceksiniz ya da abinin sevgilisi olacak

Konu çok ilginç, bence kız cidden ruh hastası.
Kızla oturup konuşsun ailen, düzelmezse ara ruh sağlığı hastanesini, alıp götürsünler :D

Son düzenleme:

Tarık06

80+
Söylemekten başka çareniz yok, söylemezseniz bu böyle gider kölemisiniz siz ona bakmak zorunluluğunuz, ve abine telefon fırlatmış yani, babana söyle gerekeni yapsın.
Ne yapalım artık söyleyeceğiz kuzenimin annesi ile babası köyde yaşıyorlar

Tarık06

80+
19 yaşında lise 4 olmasından belli zaten nasıl biri olduğu ben 17 yaşındayım lise 4 e geçiyorum

"Yazık abine" 🙁
Evet ya bende abime üzülüyorum kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyor huzursuz ediyor evde keyfi yok abimin

Anlaşıldı ozaman neden senin abini sevdiği orda pek opsiyon yoktur ve ensest kabul edilir.
Aynen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom