Kadir Mısıroğlu kimdir?

Gözümün önünde çin işkencesi uygulasalar bi sigara yakıp izleyeceğim şahıs.

Yahu adamı savunduğum, üstad bellediğim tek bir yazımı gösterin internette. Karambole sıkıyorsunuz anca. Öylesine sığ bakıyorsunuz ki olaylara. Birtakım kişilerin doğrusuna doğru, yanlışına yanlış denince köpürüyorsunuz. Karşı tarafı hemen yobaz belliyorsunuz. Hakaretler edip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz. Burada dinsiz biri hakkında da böyle mesnetsiz iddialarda bulunsan yanlışsan belirtirim. Kişilerden bağımsız birtakım konuları konuşsan da yanlışını belirtirim. Beni ateistlik nedir, evrim nedir gibi konularda da görürsün bu tür konularda da görürsün. Dinsizlerle de Müslümanlarla da tartıştığımı görürsün. Ben olaylara objektif bakıyorum. Asıl problem senin gibilerin içinde bulunduğu bu taassubi tavrın vahametini fark etmeden ona buna sürekli sallaması. Bunları bir de öyle biz öz güvenle söylüyorsunuz ki. Doğru söylüyormuş gibi. Dunning-Kruger efektin zirvesindesiniz.
Tarafsız yorum yapmak budur işte, tebrikler.

Tarafsız yorum yapınca veya linç etmeyince insanlar sanıyor ki biz o şahsiyeti seviyoruz.
Tarafsız olabilmek Türkiye'de çok zor maalesef. Herkes birbirini linç etme peşinde.

Doğru kabul ettiğin düşünceye öyle körü körüne bağlısın ki. İşine gelmeyen yazılara karşı da direkt üslubunu bozup saygıdan uzaklaşıyorsun. Sonra da böyle tavır takınıyorsun ilkokul çocuğu gibi. Tanıma tam uyuyorsun. Bir de bana yobaz diyorsun. Yobaz kavramını bile içselleştirmişsin. Ne denir ki sana karşı? Umarım zihninde yuva yapmış bu denli büyük ön yargının farkına varırsın yakın zamanda. Sana tavsiyem, benim gibi olma. Eşinden dostundan başka insanlarla da iki kelam et ki farklı fikirlere açık olasın. :)
Gene ban yemiş :D Sen cidden inanıyor musun bu kendi hayatında böyle konuşabiliyor ? Böyle konuşan kişi ile kim dost arkadaş olur :) Üslübu yok saygısı yok tartışamıyor he diyip geçen dayılar gibi. Hala da perma yemiyor ilginç :) Ki gerçi önceden yemişti...

Yahu adamı savunduğum, üstad bellediğim tek bir yazımı gösterin internette. Karambole sıkıyorsunuz anca. Öylesine sığ bakıyorsunuz ki olaylara. Birtakım kişilerin doğrusuna doğru, yanlışına yanlış denince köpürüyorsunuz. Karşı tarafı hemen yobaz belliyorsunuz. Hakaretler edip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz. Burada dinsiz biri hakkında da böyle mesnetsiz iddialarda bulunsan yanlışsan belirtirim. Kişilerden bağımsız birtakım konuları konuşsan da yanlışını belirtirim. Beni ateistlik nedir, evrim nedir gibi konularda da görürsün bu tür konularda da görürsün. Dinsizlerle de Müslümanlarla da tartıştığımı görürsün. Ben olaylara objektif bakıyorum. Asıl problem senin gibilerin içinde bulunduğu bu taassubi tavrın vahametini fark etmeden ona buna sürekli sallaması. Bunları bir de öyle biz öz güvenle söylüyorsunuz ki. Doğru söylüyormuş gibi. Dunning-Kruger efektin zirvesindesiniz.
Bende mesela Celal sengörü cok sevmem Kişiliğinden dolayı ama Mesela bir sohbette Almanlar Modern üniversite sistemin kurucu demiş (Aynen bu şekilde değil benzer bir şekilde) ben buna direk doğru dedim Cünkü Alman üniversite sistemine saygım vardır hatta Bizim Hocalarmızdan Prof.Dr Fuat Sezgin'de Alman Üniversitelerinde eğitim vermiştir.

Su video

Benimsedğimiz fikir dışında bir fikir cıkınca Bu hoşumuza gitmiyor bu bir insan duygusu elbet ama Belli başlı kurallar ve Tartışma adabını öğrenirsek Sağlıklı ve Entellektüel bir iletişim Kurabiliriz. (İlla Entellektüel olması lazım Değil ben buna değer verdiğimden yazdım)

Bir Türkün Atatürk düşmanı olması bana aşırı saçma geliyor hocam.
Sevmiyen olabilir ama bence de saçma.

Yunan galip gelseydi diyen Vatan haini Atatürk düşmanı birisi , gerici düşüncelerine bir şey demek bile istemiyorum neyse ki kurtulduk :D

Atatürk düşmanlığıyla tanınan bir zat. Atatürk'ü hilafeti kaldırması, şer'i şerifi lağvetmesi, laikliği getirmesi gibi hususlardan ötürü sevmez. Amacı görüşlerini geniş bir kitleye duyurmak. Bazı konularda kendisine katılsam da genel olarak sevmem.
Kerem hocam hiç yazım hatası yapmamanız yada benim fark etmemde olabilir beni benden alıyor. tarafsızca olaylara yaklaşmanızda çok iyi

Geri