Kadir Mısıroğlu kimdir?

Şaka sevmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu adama nasıl "üstat" diyebiliyorlar anlamıyorum. Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen bir adam pardon adam dedim kusura bakmayın BOŞ ÇOMARIN teki ATEŞİ BOL OLSUN
Yunan galip gelseydi bunların yaptığını yapmazdı dedi. Kendi ağzından dinleyebilirsiniz. Sizin tayfayla anlaşılmadığını biliyorum ama iddianı çürütmek için bu video linkini bırakacağım.
..

Son düzenleme:
Harley'in yazdıklarını okudum, cezayı ben verdim. Bu saçma sapan tavırlardan dolayı aldığı kaçıncı ceza bilmiyorum ama bir hakkı daha kaldığını sanmıyorum.
Halen nasıl perma yemedi açıklayabilir misin abi?
Bu ban konuları neye göre perma veriliyor merak ettim de ?
Yani asıl sorum bu kadar ban yemesine rağmen perma yememesi neyden kaynaklı?

Bende mesela Celal sengörü cok sevmem Kişiliğinden dolayı ama Mesela bir sohbette Almanlar Modern üniversite sistemin kurucu demiş (Aynen bu şekilde değil benzer bir şekilde) ben buna direk doğru dedim Cünkü Alman üniversite sistemine saygım vardır hatta Bizim Hocalarmızdan Prof.Dr Fuat Sezgin'de Alman Üniversitelerinde eğitim vermiştir.

Su video

Benimsedğimiz fikir dışında bir fikir cıkınca Bu hoşumuza gitmiyor bu bir insan duygusu elbet ama Belli başlı kurallar ve Tartışma adabını öğrenirsek Sağlıklı ve Entellektüel bir iletişim Kurabiliriz. (İlla Entellektüel olması lazım Değil ben buna değer verdiğimden yazdım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevmiyen olabilir ama bence de saçma.
Celal Şengör garip birisi.
Bir doğru bir yanlış bir saçma hareket yapıyor adam :)
Saygım vardır doğrularına ama kalanına yok.

Celal Şengör garip birisi.
Bir doğru bir yanlış bir saçma hareket yapıyor adam :)
Saygım vardır doğrularına ama kalanına yok.
Celal şengorü bende pek sevemedim ama bazı şeylerini doğru buluyorum adam ateist ama Muhammed çok zeki adammi harika işler başardı diyordu en azından mantıklı bakıyor konulara kısmen

Celal şengorü bende pek sevemedim ama bazı şeylerini doğru buluyorum adam ateist ama Muhammed çok zeki adammi harika işler başardı diyordu en azından mantıklı bakıyor konulara kısmen
Dinine bakmam bir insanın.
Hareketlerine bakarım.
Bazen doğru bazen saçmalıyor bazen yanlış.
Bunları din fenan olarak demiyorum bazen gerçekten saçmalıyor hareketler olarak.

Dinine bakmam bir insanın.
Hareketlerine bakarım.
Bazen doğru bazen saçmalıyor bazen yanlış.
Bunları din fenan olarak demiyorum bazen gerçekten saçmalıyor hareketler olarak.
Tabi ben sadece örnek verdim mesela trde üni okumak 4 yıl zaman kaybı diyor bence doğru

Tabi ben sadece örnek verdim mesela trde üni okumak 4 yıl zaman kaybı diyor bence doğru
Genel olarak yanlış
Filtrelersek doğru.
Kimi bölümleri okuyup iyi üniversiteden ve kendini geliştiririsen her türlü karşılığını bulursun he gidip düşük bir üniversiteye girip gereksiz bir bölüm okursan evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,245
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria
Geri