Kadir Mısıroğlu kimdir?

Fesli delinin teki, her yıl mezarına işerler.

Nasıl yalan ya? Arat bak Google'dan.
Çarpıtmaya kurban gitmişsiniz hocam. Kadir Mısıroğlu'nun söylediği sözler bunlar:
  • Tayyip bey için tüm yolsuzluk iddialarını kabul ediyorum fakat bir tarafta amelen kusuru bulunan bir adam, öbür tarafta evvela imanda kusurlu amelde ise sayısız kusurlu olan bir adam ve benim üçüncü tercihim yok. Ben mü'minsem, Müslümansam İslam'ın kaidesi ehven-i şer tercih olur. İki şerrin iştimahında ehveni tercih olur. Tayyip beye oy vermeye mecburdur kişi.
Hiçbir partiden haz etmiyor, direkt sisteme karşı. Hepsine yerine gelince sallıyor. Bu lafında AKP ehven-i şerdir demiş kendince. "Diğer tarafta CHP gibi sayısız kusuru olan ve başörtüsüne bez parçası diyerek dalga geçen bir adamın olduğu parti var. İtikadı bozuk. Parti mensublarının pek çoğu seküler, bir kısmı dinsiz. Bir tarafta amelen kusuru olsa da diğer partilere göre daha fazla Müslümanca yönetim şekli izleyen AKP var. Benim tercihim AKP'dir. Müslümanım, İslam'ın kaidesi budur. Diğer tarafta küfür var küfür." demeye getiriyor yani.

Katılırsın, katılmazsın sana kalmış. Ben katılmıyorum. Demagoji yapıyor. Fakat "Tayyibe oy vermeyen kâfirdir." diyor adam dersen lafı 180 derece değiştirmiş olursun. Yok böyle bir şey yani. Google'de her gördüğümüze direkt inanmamak gerekiyor. Konu boyunca adam hakkında söylenen 10 sözün 8'i bu oy verme mevzuu gibi çarpıtılmış şeyler. Sevmeyebilirsin fakat yalanlara alet olmamak icap eder.

Kıraathane tarihçisidir.
Atatürk'e olan nefreti ile bilinir.
Geçtiğimiz yıllarda öldü.
Laiklik karşıtı, İslamist bir Türkiye ideali ile yaşamıştır.

Çarpıtmaya kurban gitmişsiniz hocam. Kadir Mısıroğlu'nun söylediği sözler bunlar:
  • Tayyip bey için tüm yolsuzluk iddialarını kabul ediyorum fakat bir tarafta amelen kusuru bulunan bir adam, öbür tarafta evvela imanda kusurlu amelde ise sayısız kusurlu olan bir adam ve benim üçüncü tercihim yok. Ben mü'minsem, Müslümansam İslam'ın kaidesi ehven-i şer tercih olur. İki şerrin iştimahında ehveni tercih olur. Tayyip beye oy vermeye mecburdur kişi.
Evet, baktığım haber sayfaları sözü biraz abartmış. Ama diyor ki: Ak Parti'ye oy vermek imanın ve Müslüman olmanın icabıdır. Sen kimsin ki böyle icaplar koyuyorsun kendi kendine?

hocam ağzına sağlık çok güzel açıklamışsın

Stalin'in kumlara Ayetel Kürsi okuduğunu ve bu kumları askerlerin üstüne döktüğünü iddia eden, yurtdışındayken bir sürü insanı size boğazın kenarında ev veriyorum vaadiyle kandıran, tayyibe oy vermeyen kafirdir diyebilen, saat dokuzu beş geçe kenefe gidin diyebilen bir zavallıdır.
Koptum sjakdnaksnsns

Yav delinin teki
Keşke yunan galip gelseydi mi dersin
Fethullahı övmek mi olsun
Atatürk VE silah arkadaşlarını kötülemek mi olsun
Akpartiye oy vermek yükümlülüktür demek mi olsun
Yahudiler istihbaratta cinleri kullanıyorlar bile diyor

Bu adam hakkinda çok bilgim yok ama arkasinda bir kitle oldugunu gördüm seviyeyi bozmadan kadir misiroglu sizce kimdir amaci nedir
Ne sen sor ne ben söyleyeyim yetiştiği tarzdan dolayı fikirleri kısıtlı ve bana göre dayanıksız olan bir adam. Vefat etti. Atatürkçülüğü savunmaz ilke ve inklaplarına saygı duymaz. Dindardır.

kadir mısıroğlu = 🗑

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,640
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri