LahmatsuDcr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,595
Fesli delinin teki, her yıl mezarına işerler.
Çarpıtmaya kurban gitmişsiniz hocam. Kadir Mısıroğlu'nun söylediği sözler bunlar:Nasıl yalan ya? Arat bak Google'dan.
Evet, baktığım haber sayfaları sözü biraz abartmış. Ama diyor ki: Ak Parti'ye oy vermek imanın ve Müslüman olmanın icabıdır. Sen kimsin ki böyle icaplar koyuyorsun kendi kendine?Çarpıtmaya kurban gitmişsiniz hocam. Kadir Mısıroğlu'nun söylediği sözler bunlar:
- Tayyip bey için tüm yolsuzluk iddialarını kabul ediyorum fakat bir tarafta amelen kusuru bulunan bir adam, öbür tarafta evvela imanda kusurlu amelde ise sayısız kusurlu olan bir adam ve benim üçüncü tercihim yok. Ben mü'minsem, Müslümansam İslam'ın kaidesi ehven-i şer tercih olur. İki şerrin iştimahında ehveni tercih olur. Tayyip beye oy vermeye mecburdur kişi.
Kadir mısıroğlu nu pek sevmem ama olayı carpitiyorsunuz.Şu adama nasıl "üstat" diyebiliyorlar anlamıyorum. Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen bir adam pardon adam dedim kusura bakmayın BOŞ ÇOMARIN teki ATEŞİ BOL OLSUN
hocam ağzına sağlık çok güzel açıklamışsınÇarpıtmaya kurban gitmişsiniz hocam. Kadir Mısıroğlu'nun söylediği sözler bunlar:
- Tayyip bey için tüm yolsuzluk iddialarını kabul ediyorum fakat bir tarafta amelen kusuru bulunan bir adam, öbür tarafta evvela imanda kusurlu amelde ise sayısız kusurlu olan bir adam ve benim üçüncü tercihim yok. Ben mü'minsem, Müslümansam İslam'ın kaidesi ehven-i şer tercih olur. İki şerrin iştimahında ehveni tercih olur. Tayyip beye oy vermeye mecburdur kişi.
Koptum sjakdnaksnsnsStalin'in kumlara Ayetel Kürsi okuduğunu ve bu kumları askerlerin üstüne döktüğünü iddia eden, yurtdışındayken bir sürü insanı size boğazın kenarında ev veriyorum vaadiyle kandıran, tayyibe oy vermeyen kafirdir diyebilen, saat dokuzu beş geçe kenefe gidin diyebilen bir zavallıdır.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim yetiştiği tarzdan dolayı fikirleri kısıtlı ve bana göre dayanıksız olan bir adam. Vefat etti. Atatürkçülüğü savunmaz ilke ve inklaplarına saygı duymaz. Dindardır.Bu adam hakkinda çok bilgim yok ama arkasinda bir kitle oldugunu gördüm seviyeyi bozmadan kadir misiroglu sizce kimdir amaci nedir