Moon Knight
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
kendi gibi düşünen yarım akıllı insanlar bu şahısa üstad diyor hocamYoutubede çok videosu denk geldi millet üstat falan diyordu acaba dedim ben mi yanlisim
kendi gibi düşünen yarım akıllı insanlar bu şahısa üstad diyor hocamYoutubede çok videosu denk geldi millet üstat falan diyordu acaba dedim ben mi yanlisim
Şaka sevmem.Şakamı?
Yunan galip gelseydi bunların yaptığını yapmazdı dedi. Kendi ağzından dinleyebilirsiniz. Sizin tayfayla anlaşılmadığını biliyorum ama iddianı çürütmek için bu video linkini bırakacağım.Şu adama nasıl "üstat" diyebiliyorlar anlamıyorum. Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen bir adam pardon adam dedim kusura bakmayın BOŞ ÇOMARIN teki ATEŞİ BOL OLSUN
Antikemalist biri.Bu adam hakkinda çok bilgim yok ama arkasinda bir kitle oldugunu gördüm seviyeyi bozmadan kadir misiroglu sizce kimdir amaci nedir
Cımbızlamak ne alaka?"Keşke yunan gelseydi" diye cımbızlamayı biliyorsunuz ama![]()
Maksimum Atatürk düşmanı zekası.Allah rahmet eylesin. Üstad-ı Âzam'dır.
Nasıl yalan ya? Arat bak Google'dan.Bu da yalan. Çarpıtma.
Aynen, üstad dediğin adam şey diyordu değil mi? Şeriat gelsin de isterse isterse Türkiye batsın, ben razıyım. Bir de bu sözlerden sonra adamı(!) sanki çok vatansevermiş gibi göstermeniz inanılmaz komik geliyor bana.Allah rahmet eylesin. Üstad-ı Âzam'dır.
Halen nasıl perma yemedi açıklayabilir misin abi?Harley'in yazdıklarını okudum, cezayı ben verdim. Bu saçma sapan tavırlardan dolayı aldığı kaçıncı ceza bilmiyorum ama bir hakkı daha kaldığını sanmıyorum.
Trol hesap açmış galiba beni trolluyo adı levami ne bakalım ne çıkacakHalen nasıl perma yemedi açıklayabilir misin abi?
Bu ban konuları neye göre perma veriliyor merak ettim de ?
Celal Şengör garip birisi.Bende mesela Celal sengörü cok sevmem Kişiliğinden dolayı ama Mesela bir sohbette Almanlar Modern üniversite sistemin kurucu demiş (Aynen bu şekilde değil benzer bir şekilde) ben buna direk doğru dedim Cünkü Alman üniversite sistemine saygım vardır hatta Bizim Hocalarmızdan Prof.Dr Fuat Sezgin'de Alman Üniversitelerinde eğitim vermiştir.
Su video
Benimsedğimiz fikir dışında bir fikir cıkınca Bu hoşumuza gitmiyor bu bir insan duygusu elbet ama Belli başlı kurallar ve Tartışma adabını öğrenirsek Sağlıklı ve Entellektüel bir iletişim Kurabiliriz. (İlla Entellektüel olması lazım Değil ben buna değer verdiğimden yazdım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevmiyen olabilir ama bence de saçma.
Celal şengorü bende pek sevemedim ama bazı şeylerini doğru buluyorum adam ateist ama Muhammed çok zeki adammi harika işler başardı diyordu en azından mantıklı bakıyor konulara kısmenCelal Şengör garip birisi.
Bir doğru bir yanlış bir saçma hareket yapıyor adam
Saygım vardır doğrularına ama kalanına yok.
Dinine bakmam bir insanın.Celal şengorü bende pek sevemedim ama bazı şeylerini doğru buluyorum adam ateist ama Muhammed çok zeki adammi harika işler başardı diyordu en azından mantıklı bakıyor konulara kısmen
Tabi ben sadece örnek verdim mesela trde üni okumak 4 yıl zaman kaybı diyor bence doğruDinine bakmam bir insanın.
Hareketlerine bakarım.
Bazen doğru bazen saçmalıyor bazen yanlış.
Bunları din fenan olarak demiyorum bazen gerçekten saçmalıyor hareketler olarak.
Genel olarak yanlışTabi ben sadece örnek verdim mesela trde üni okumak 4 yıl zaman kaybı diyor bence doğru