Kadir Mısıroğlu kimdir?

Atatürk düşmanlığıyla tanınan bir zat. Atatürk'ü hilafeti kaldırması, şer'i şerifi lağvetmesi, laikliği getirmesi gibi hususlardan ötürü sevmez. Amacı görüşlerini geniş bir kitleye duyurmak. Bazı konularda kendisine katılsam da genel olarak sevmem.
1 avuç kumla uhudda bütün düşmanları kör eden Hz muhammed(S.A.V) karıştırmışlar galiba

Açık söyleyeyim, hakkında fazla bir bilgim yok ancak İktidara yakınlığıyla ve ATATÜRK'e düşmanlığı ile tanınıyor. Sevmediğim bir şahıs.

Takmayacagim takmayacagim diyorum ama senin kadar yobaz bir insan görmedim. Sen nasıl yasayabiliyorsun bu kafayla ya hayret. Hiç mi eşin dostun yok hiç mi arkadaşın yok. Şu vatan hainini bile sadece Müslüman olduğu için savunuyorsun ya senin kadar yobazını 5 karısı olan Arap erkeklerinde bile görmedim. O kadar tiksinçsin ki mod olduğun için engelleyemiyorum bile. Tacize devam et.
herşeyi alaya alan tr genci iyiki ban yemiş

Siyasal ve demokratik görüşe sahip kendisini islama nispet eden birisidir. Ama gerçek İslam'ın bu insanla hiçbir alakası yok o ayrı konu tabii ki.

Son düzenleme:
Stalin'in kumlara Ayetel Kürsi okuduğunu ve bu kumları askerlerin üstüne döktüğünü iddia eden, yurtdışındayken bir sürü insanı size boğazın kenarında ev veriyorum vaadiyle kandıran, tayyibe oy vermeyen kafirdir diyebilen, saat dokuzu beş geçe kenefe gidin diyebilen bir zavallıdır.
"Keşke yunan gelseydi" diye cımbızlamayı biliyorsunuz ama 😀

Deli raporu olduğu iddia edilen, Atatürk İngiliz ajanıydı diyip kendisi İngiltere pasaportu alan, Tarihçi olmamasına ve tarih eğitimi olmamasına rağmen tarih adı altında hurafe anlatan,keşke yunan kazansaydı diyen maraş dondurmacısı görünümlü şarlatan.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. Üstad-ı Âzam'dır.
Şakamı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deli raporu olduğu iddia edilen, Atatürk İngiliz ajanıydı diyip kendisi İngiltere pasaportu alan, Tarihçi olmamasına ve tarih eğitimi olmamasına rağmen tarih adı altında hurafe anlatan,keşke yunan kazansaydı diyen maraş dondurmacısı görünümlü şarlatan.
Ve 1980 darbesinde ingirtereye kaçması komik

Şu adama nasıl "üstat" diyebiliyorlar anlamıyorum. Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen bir adam pardon adam dedim kusura bakmayın BOŞ ÇOMARIN teki ATEŞİ BOL OLSUN

Şu adama nasıl "üstat" diyebiliyorlar anlamıyorum. Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen bir adam pardon adam dedim kusura bakmayın BOŞ ÇOMARIN teki ATEŞİ BOL OLSUN
Youtubede çok videosu denk geldi millet üstat falan diyordu acaba dedim ben mi yanlisim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,567
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri