Neler Yeni

Kadırga KD-250 GY modeli alınır mı?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
İlk defa motor kullanmaya başlayacağım ve bütçeme göre bu motoru buldum. Sizce alınır mı, yedek parça sıkıntısı çıkarır mı?

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
İlk defa motor kullanmaya başlayacağım ve bütçeme göre bu motoru buldum. Sizce alınır mı, yedek parça sıkıntısı çıkarır mı?
Hocam 2014 te 2015 te gelen çin malı motorların satıcıları battı sadece 1 1.5 yıl dayanabildiler bilgine

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2014 te 2015 te gelen çin malı motorların satıcıları battı sadece 1 1.5 yıl dayanabildiler bilgine
Aga konuyu açalı yarım seneyi geçti biraz geç yazdın ama olsun😂

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Artık o paraya pc aldım. Ns150 falan almak istiyordum da hem pahalıydı hem de ehliyetim yok henüz o yüzden motor planı yattı şimdilik
Hocam bence ns falan bunlar okadar kaliteli motor değiller ehliyet meselesine gelince en dogrusunu yapmışsın ehliyetsiz bu iş hayat karartırır doğru düzgün eğitim merkezinden eğitim alınıp yapılmalı giss akademiden yamaha riding den honda güvenli sürüşten

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Zorlu
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Yazılım
Ustam kadırga markasını ilk kez duydum. bende yakın zamanda motor aldım. almamakla mantıklı etmişin elinde kalırdı motor. rks motor yeni modelleri çıktı fazla sayıda model var kalitede olarak fena değil tekrar düşünürsen https://fiyatlarix.com.tr/fiyat/motor-fiyatlari/ buradan modellere bakabilirsin.

Top Bottom