Bu biraz şey gibi oldu;1-2 videodan sonra metal çalanların akli dengesını yerınde olmadıgını dusunuyorum
hani konserde birinin sırtında gitar kırmak bence mantıklı bişey değilBu biraz şey gibi oldu;
Oğuz sasi'nin yayınlarda eğlence olsun diye bilerek yaptığı saçma görüntülerin kolaj videosunu paylaşıp:
"bu yayıncılar çok ***** ***** hareketler yapıyor" demek gibi.
Ben de tam tersi bunun hastasıyım mesela. Sahneden al fırlat beni, konser sonu yerden topla beni1-2 videodan sonra metal çalanların akli dengesını yerınde olmadıgını dusunuyorum
splinkot için diyorum deli olabilir : DBen de tam tersi bunun hastasıyım mesela. Sahneden al fırlat beni, konser sonu yerden topla beni
Zaten herkes böyle değil ki, orkestrayla bile çalanı var:
Tek bir hareket veya tek bir grup üzerinden yaptığın örneklendirme ve genelleme çok manasız oluyor.hani konserde birinin sırtında gitar kırmak bence mantıklı bişey değil
neden ? dinlemıyorsun rock dinleyecegım bu aralar ne onerırsınTek bir hareket veya tek bir grup üzerinden yaptığın örneklendirme ve genelleme çok manasız oluyor.
Misal bangır bangır metal coverlar yaparım, ama Slipknot'u ben bile dinlemiyorum.
Olmaz olur mu, gönder sen.
Evet, çok benlik değilmiş. Ama ilk defa bu tarz bir şarkı dinledim, birkaç kere daha dinlesem sevebilirim.Ben bu tarz dinliyorum beğenmezsiniz belki
"Metal" olduğu için her parçayı dinleyen biri değilim. Misal aynı şekilde brutal vokal olan parçaları da pek sevmiyorum.neden ? dinlemıyorsun rock dinleyecegım bu aralar ne onerırsın
Lan bu şarkıyı benden başka bilen yok sanıyordum
Abi sen oğuzsasi de seviyorsun. İkizim misin .Bu biraz şey gibi oldu;
Oğuz sasi'nin yayınlarda eğlence olsun diye bilerek yaptığı saçma görüntülerin kolaj videosunu paylaşıp:
"bu yayıncılar çok ***** ***** hareketler yapıyor" demek gibi.
Zaten yeterince derdi olan biriyim.Lan bu şarkıyı benden başka bilen yok sanıyordum
Abi sen oğuzsasi de seviyorsun. İkizim misin .