rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Bu arada battlefront singleplayer için bana 20gb yeter dediler.Online için 100'e yakın yer lazım sanırım.
C-cs ?valorant tr ye 4 kişi girin maçı trolleyin 1 kişiyi sıkıştırın falan yakın öldürün çok sarıyor
pubg mobile emülatör gir çok sarıyor linçlemeyin.Oynadım. Ama şu an bir oyuna dalabilecek durumda değilim inanın bana. 1 2 saatliğine her şeyi unutup eğlenmek istiyorum yani. Daha hareketli oyunlar arıyorum![]()
FortniteOynadım. Ama şu an bir oyuna dalabilecek durumda değilim inanın bana. 1 2 saatliğine her şeyi unutup eğlenmek istiyorum yani. Daha hareketli oyunlar arıyorum![]()
Expendabros tam böyle kafa dağıtmalık.Arkadaşlar, çok canım sıkkın. Delirmek üzereyim. Arkadaşlarımla kafa dağıtabileceğim bir oyun var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur?
Hocam cs girip maçı trolleyin.Oynadım. Ama şu an bir oyuna dalabilecek durumda değilim inanın bana. 1 2 saatliğine her şeyi unutup eğlenmek istiyorum yani. Daha hareketli oyunlar arıyorum![]()
lolArkadaşlar, çok canım sıkkın. Delirmek üzereyim. Arkadaşlarımla kafa dağıtabileceğim bir oyun var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur?