Neler Yeni

Kafa dağıtmayak için girdiğiniz oyunlar nelerdir?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
GTA 5 arkada müzik açıkken motor sürmek...

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Müzik açık smurf hesapta valo (merak etmeyin 30 40 vurup milletin oyun zevkini bozmuyorum)

Strelok

80+ Silver
Rekabetçi oyunlar beni yoruyor hocam bee
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok duydum adını hocam konusu nedir anlatır mısınız
İlk Oyun "Shadow of Chernobly",oyun Çernobil felaketinden sonrasında insanların kalan değerli şeyleri ele geçirmek istemesiyle akın akın "Zone" denilen bölgeye gelmesiyle başlıyor.Elemanımız "Marked One" bölgeye suikast işi için geliyor o sırada şimşek kamyona çarpıyor ve gözümüzü Sidorovich'in mekanında açıyoruz.Bize aradığımız kişi bulmamız konusunda onun işlerini yapmamız halinde yardım edeceğini söyluyor.Oyun ilerledikçe iş birliğine girdiğimiz "Barkeeper" bize nükleer tesiste dilekleri yerine getiren bir lahit hakkında efsaneler ve ona tapan(tövbe haşa)bir grup olan "Monolith"ile ilgili bize efsaneler anlatır."Marked One" oraya gitmeyi kafaya koyar...

İkinci oyun ise "Clear Sky".Oyun "Great Swamps" denen yerde başlar,paralı askerlik yapan,ideolojileri parası verildiği sürece çok önemsemeyen "Merc Scar" 3 bilim adamına eşlik ediyordu.O sırada bölgede radyasyondan kaynaklı güvenli yerde olunmadığı sürece ölümcül olan "Emission" fırtınasına yakalandılar,Bilim adamları mutantlar tarafından öldürülür,biz ise oyuna adını veren "Clear Sky" grubundaki insanlar tarafından kurtarılırız.Gözümüzü grubun üssünde açarız.Bizi grubun lideri Lebedev karşılar.Ona emisyonların neden bu kadar sık olduğunu sorduğumuzda ise,"Zone" ın bir nevi canlı olduğunu,"Emission"ının bir savunma mekanizması olarak kullandığını,bunun sebebi ise birinin lahitten dilek dilediğinden dolayı olmuş olabileceğinden bahsediyor.Bunu başlatan şey "Marked One"ın "Wish Granter" yani o lahitten dilek dilemesidir,Lebedev,bize bunun gibi büyük bir emisyonun tekrar yaşanması halinde tüm dünyanın etkilenebileceğini söylüyor.Bu yüzden "Clear Sky" grubuna yardım edip "Marked One"ın tekrar lahite ulaşmasına engel olmamız gerekmektedir...

Sonunda ulaşmaya başardığımız ve "Marked One"ı durdurduğumuz vakit büyük bir emisyon gerçekleşir,gruba ve "Merc"e ne olduğu meçhul.Bazıları "Monolith" Tarafından beyin yıkama yapılıp gruba katılmaları sağlandığını söylüyor.

Üçüncü Oyun ise "Call of Pripyat".Bunu oynamadım fakat bildiğim kadarıyla oyun Çernobilde değil Pripyat şehrinde geçiyor."Zone"un tehlikeli bölge ilan edilmiş olmasından dolayı "Zone"da görev yapan askerlerden biri olan "Degtyarev" ordudan "Zone"da düşen ordu helikopterleri için gönderilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Koray K.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanım
Clash royale, clash of clans

Top Bottom