bende öyleyim sinirlenince psikolojim bozulunca veya kırılırsam bakkaldan birşeyler almadan sakinleşmem zor oluyor birde yüksek sesli müzik dinlemem gerekAdam üzülünce bir şey alıyor.
Burada bakkal orada klavyebende öyleyim sinirlenince psikolojim bozulunca veya kırılırsam bakkaldan birşeyler almadan sakinleşmem zor oluyor birde yüksek sesli müzik dinlemem gerek
yapma be kral senin tabi zevkini bilmemde wirless mousde en başarılı markalardan biri logitech keşke g pro wirless alsaydın yakışırdı krala klavye olarak da g503 ve ya apex pro alabilirdinBeyler,
kafam ve morelim cok bozuk.
biliyorsunuz veya bilmiyenlere tekrar diyim.
Rtx 3090 sepete attim. Ödedim.
tak mail geldi bir saat sonra. Off stock.
morelim cok bozuk.
bu nedenle corsair k95 platinium ve Corsair Dark Core RGB PRO SE siparis ettim, amazondan.
Ayrica hedef rtx 3080 bundan sonra
Bizde strix 480 düşünüyoruz birim olarak RTX 3090 ile aynı ama sadece sayı olarak....Bu videodan sonra Strix 3080 düşünürsün diye düşünüyorum.
Bakkaldan çikolata alırsın adam kulaklık alıyor.bende öyleyim sinirlenince psikolojim bozulunca veya kırılırsam bakkaldan birşeyler almadan sakinleşmem zor oluyor birde yüksek sesli müzik dinlemem gerek
ha bir de eski klavyeyle ne yapmayı düşünüyorsunBeyler,
kafam ve morelim cok bozuk.
biliyorsunuz veya bilmiyenlere tekrar diyim.
Rtx 3090 sepete attim. Ödedim.
tak mail geldi bir saat sonra. Off stock.
morelim cok bozuk.
bu nedenle corsair k95 platinium ve Corsair Dark Core RGB PRO SE siparis ettim, amazondan.
Ayrica hedef rtx 3080 bundan sonra
Nefes alma vergisi hangi güncelleme ile geliyor?Bizde strix 480 düşünüyorum birim olarak RTX 3090 ile aynı ama sadece sayı olarak....
Onunda üzerine oturur.ha bir de eski klavyeyle ne yapmayı düşünüyorsun
Size daha gelmedi mi? Gerçi ben beta testerim.Nefes alma vergisi hangi güncelleme ile geliyor?
Kanka sakın güncelleme.Nefes alma vergisi hangi güncelleme ile geliyor?