yok hocam alakası yko. İsmini öğrensem önce benim işime yarar zatenbig boops girl foto mu yazdın google'a insan ismini öğrenir puuu
hocam seni böyle bilmezdik noldu sanaSenin pp beni delirti. Lakin dünkü tattoo pp favorim. Of nun rahibe tattoo daha efso
Sen yengenin herhangi bi iletisim adresi ver bilsin kimle evli olduğunu xdSenin pp beni delirti. Lakin dünkü tattoo pp favorim. Of nun rahibe tattoo daha efso
Kanka ayarlayım sana bi tane ppden de yani ne bilimSenin pp beni delirti. Lakin dünkü tattoo pp favorim. Of nun rahibe tattoo daha efso
valla zeki olduğu kadar çomarı da çok ne yazıkkiReis oda olucak. Ben inaniyorum. Ülke zekki insan dolu. Tek yol verrilmeli.
Kral gerek yok. Eyvallah. O dogru. Comar olayi. Laf anlamak bir nummaralarKanka ayarlayım sana bi tane ppden de yani ne bilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla zeki olduğu kadar çomarı da çok ne yazıkki
Hele atamın arkasından ettikleri ah ah bitmiyorlar çoğalıyorlar çok üzücü..Kral gerek yok. Eyvallah. O dogru. Comar olayi. Laf anlamak bir nummaralar
kanka günaha girmene deymez boşverhepsi or..u çocuğu
sürü psikolojisi tamamenHemde fena üzücü. Objektiv bakisdan ve özgürce düsündükce. Hemen ön yargi ve linc in load geciyorlar.
YalnızKafam esti ve corsair icue nexus touch yolda.
Aksam bi review hazirlarim.