İlla görmüşsundur Sydd yada bordo gibi valorant videosu çekebilirsin.Hobim felan yok mesela oyun oynarım sadece.
Bende çekerimde vaktim yok maalesef. Seneye zamanım olduğu zaman sosyal medya işine başlıyacağım.İlla görmüşsundur Sydd yada bordo gibi valorant videosu çekebilirsin.
Film dizi kültürün varsa bunun üzerine kanal kurabilirsin veya dizi film editleri yapıp shortsta paylaş çok tutuyor.Merhaba arkadaşlar,
Bu kaçıncı konum bilemiyorum. Artık cevap verin. Ne tür içerik üreteyim? Düşük sistemli pc ile. Dalga geçmeyiniz.
Ya da dedikleri gibi oyun oyna ya da hiç bir şey bulamıyorum dersen video izle izlerken yorumla Twitch deEldeki imkanlarla yani evinde olan kullandığın ürünleri tanıtan videolarla başla.
Kaç yaşındasın öncelikle bunu soracağım çünkü bu sıralar hatta uzun zamandır bir şey dikkattimi çekti kızlar normalde savaş ya da silah oyunu tarzları nadiren sever ama maskeli olunca işler değişiyor mesela call of duty olsa gerek kızlar erkeklerden daha çok izliyor yani mask men gibi düşün gizemi seviyorlar böyle oyun videosu çeken kişiler var ya da başka tarz da içerikler ve tutuyor gibi de ama yabancı dilin olsa daha da izlenir yani önce dikkat çekmen gerekMerhaba arkadaşlar,
Bu kaçıncı konum bilemiyorum. Artık cevap verin. Ne tür içerik üreteyim? Düşük sistemli pc ile. Dalga geçmeyiniz.
Hocam diksiyonum iyi değil ama kendime güvenim olursa yapabilir miyim?Enis kirazoğlu tarzı oyun haberleri hakkında konuşulan videolardan yapabilirsin. Bunu yapan kimi görsem çok çabuk gelişiyor yotubeda
Mask men kim öyle biri mi varKaç yaşındasın öncelikle bunu soracağım çünkü bu sıralar hatta uzun zamandır bir şey dikkattimi çekti kızlar normalde savaş ya da silah oyunu tarzları nadiren sever ama maskeli olunca işler değişiyor mesela call of duty olsa gerek kızlar erkeklerden daha çok izliyor yani mask men gibi düşün gizemi seviyorlar böyle oyun videosu çeken kişiler var ya da başka tarz da içerikler ve tutuyor gibi de ama yabancı dilin olsa daha da izlenir yani önce dikkat çekmen gerek
Yapamazsın.O tarz videolar yapabilmen için etkin konuşabilmen gerekli.Yoksa izlemesi işkence haline geliyor ama neden olmasın? Dene bir şey kaybetmezsinHocam diksiyonum iyi değil ama kendime güvenim olursa yapabilir miyim?
içerik ürete ürete diksiyon konusunu aşarsın benceHocam diksiyonum iyi değil ama kendime güvenim olursa yapabilir miyim?