Pew Pew
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
Hocam adana cep yakıyor benden demesiadana sana şart olmuş
Hocam adana cep yakıyor benden demesiadana sana şart olmuş
ben adanlaıyım ama yakmıyor fazlaHocam adana cep yakıyor benden demesi![]()
Ben adanalı değilim ama fiyatlar iyi zamlandı porsiyonlarda çok büyük değilben adanlaıyım ama yakmıyor fazla
adananın mı büyük değilBen adanalı değilim ama fiyatlar iyi zamlandı porsiyonlarda çok büyük değil
Ne internetten görmesi bizzat adanada yedim tavuk söylersen porsiyon büyük tamam ama adana söyleyince değil. Meze olarakta iyiadananın mı büyük değil
kardeş senin int gördüklerin hep apalavara asıl gelecen bilinmedik yerlerde yiyecen
abim sen nereye gitin bilmiyorum ama kepap konusunda az olabilir ama yani o kadar da değil adana da tek kepap da yenmezNe internetten görmesi bizzat adanada yedim tavuk söylersen porsiyon büyük tamam ama adana söyleyince değil. Meze olarakta iyi
Hocam şahsen ben o dediklerinizi yemeye kalksam banko kusarımhocam sırf oruç yüzünden kilo kaybetmeyeyim diye iftarda 750gr 1kg arası tavuklu pilav yiyorum(pişmiş) yanda kesinlikle bolca salata , ton balıklı yapabilirsin. ama yerken gerçekten çok zorlaman lazım yoksa yediğini sanarsın yalnızca
Bir çok kebapçıya gittim hemen hemen hepsi benzer zaten birbirleriyle rekabet etmek için kaliteyi yakın tutmak zorundalar. Bolkepçe, Şehmus, Eyup, Cihangir, Kasrı Kervan, Ciğerci Ulaş gibi bir çok kebapçıyı denedim favorim Kasrı Kervan ama verdiğim 300 TL civarı paraya beklentimi çok karşılamıyorabim sen nereye gitin bilmiyorum ama kepap konusunda az olabilir ama yani o kadar da değil adana da tek kepap da yenmez
gönüle gitseydinHocam şahsen ben o dediklerinizi yemeye kalksam banko kusarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir çok kebapçıya gittim hemen hemen hepsi benzer zaten birbirleriyle rekabet etmek için kaliteyi yakın tutmak zorundalar. Bolkepçe, Şehmus, Eyup, Cihangir, Kasrı Kervan, Ciğerci Ulaş gibi bir çok kebapçıyı denedim favorim Kasrı Kervan ama verdiğim 300 TL civarı paraya beklentimi çok karşılamıyor
o yediklerinin yarısını bile yesem kusarım benhocam sırf oruç yüzünden kilo kaybetmeyeyim diye iftarda 750gr 1kg arası tavuklu pilav yiyorum(pişmiş) yanda kesinlikle bolca salata , ton balıklı yapabilirsin. ama yerken gerçekten çok zorlaman lazım yoksa yediğini sanarsın yalnızca
Eğer askere gitmek istemiyorsan bu kilonu koru muaf olursun.Arkadaşlar kafayı yiyecem artık gerçekten. Kilo falan alamıyorum iştah oranım aşırı düşük seviyede yemekleri çok yavaş ve az yiyorum ve sofrada hep ilk doyan ben oluyorum kendimi ne kadar zorlasam da kusacak gibi oluyorum ve daha fazla yemek yiyemiyorum öğün sayımı arttırmak istedim 2 hafta boyunca kendimi zorladım azcık fark etti ama yemek yemekten sıkıldım. Yok mu benim gibi olmuş ve sonradan kilo alan birisi bunun bir yolu yöntemi falan yok mu?.
176 BOY 48-50 KG