Kafein için hangi marka?

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
40

EFFİVE CAFFEİNE + TAURİNE ve Bigjoy Caffeine arasında hangisini tercih etmeliyim? Effive hap saklama kutusu ve ek hediye seçeneği veriyor, effive 200tl bigjoy 210₺ taurin ve kafein oranları aynı. https://heraclessupplement.com/ mağaza bu​

EFFİVE CAFFEİNE + TAURİNE ve Bigjoy Caffeine arasında hangisini tercih etmeliyim? Effive hap saklama kutusu ve ek hediye seçeneği veriyor, effive 200tl bigjoy 210₺ taurin ve kafein oranları aynı.​

Kafein enerji içinmi alıyorsun enerji içinse yüksek kafeinli kahve iç en iyisi yada kaliteli preworkout

Kafein enerji içinmi alıyorsun enerji içinse yüksek kafeinli kahve iç en iyisi yada kaliteli preworkout
Evet, kafeini enerji için kullanıyordum, daha çok kilo verme döneminde kullanmıştım. 120den 97 è kadar düşmüştüm şuan tekrar kilo aldım. Onun için ek olarak almak istemiştim.Kahve pek etki etmiyor yoksa evde kahve çokca var. Taurin olduğundan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum.

Listeye ekleyim hocam, kahveden çok kafein alma yönelimindeyim.
1 kupa kahvesinde 300-350mg kafein bulunuyor çok etkili yağ yakmayada yardimci en iyisi kahveden almak kafeini içimi gayet yumuşak ama ben acı çok sevmediğimden sonlarında zorlanıyodum o yuzden direk içiyodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ya kingsize 1kg pre workout var çok iyi 599tl onu ala bilirsin fiyati çok güzel

Paranda yoksa proteinocean pre workoutta kullaniyorum lansman indirimi vardı 170tlye iniyodu 300gram pre workout

1 kupa kahvesinde 300-350mg kafein bulunuyor çok etkili yağ yakmayada yardimci en iyisi kahveden almak kafeini içimi gayet yumuşak ama ben acı çok sevmediğimden sonlarında zorlanıyodum o yuzden direk içiyodum

Ve ya kingsize 1kg pre workout var çok iyi 599tl onu ala bilirsin fiyati çok güzel

Paranda yoksa proteinocean pre workoutta kullaniyorum lansman indirimi vardı 170tlye iniyodu 300gram pre workout
Evde yaklaşık 4-5 kilo kahve olduğundan kahve alır mıyım bilmiyorum ama kingsize bakayım. Güzele benziyor, yardımınız için teşekkürler.

Evde yaklaşık 4-5 kilo kahve olduğundan kahve alır mıyım bilmiyorum ama kingsize bakayım. Güzele benziyor, yardımınız için teşekkürler.
Normal kahveler 150mg kafein barindiriyor turk kahvesi 100 toz kahveler ise bos bir şey 2 kupa normal kahvede tukete bilirsiniz kingsizeye rahatlikla baka bilirsiniz çok iyi bir pre workout değmez dostum iyi sporlar

Normal kahveler 150mg kafein barindiriyor turk kahvesi 100 toz kahveler ise bos bir şey 2 kupa normal kahvede tukete bilirsiniz kingsizeye rahatlikla baka bilirsiniz çok iyi bir pre workout değmez dostum iyi sporlar
Son cümlenizi anlamadım, onun dışında az önce birisi şu ürünü atmış https://www.trendyol.com/simple-nutritions/onesize-burning-factors-60-tablet-p-314392557 böyle bir şey işe yarar mı? Şuan elimde bcaa,kafein, kahve vs var yedek olsun diye alıyorum (ülke şartları vs maalesef) alınabilir bir ürün mü zor durumda kalındığında kullanılabilir diye düşünüyorum. Ek olarak alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,602
Üyeler
189,116
Son üye
Idomtknoww
Geri