The Batman
80+ Silver
god of war için ps kafeye gideyim dedim kafe ücreti 2.el ps4 fiyatına denk geliyor
sırf ragnerok için gürcistandan ps5 alıcamXbox gereksiz çünkü. Playstationda exclusive oyunlar var sırf gow oynamak için 300tl kafeye vermiş bir tanıdığım var.
Alakası yok xbox Türkiye piyasasına sonradan girdiği içinXbox gereksiz çünkü. Playstationda exclusive oyunlar var sırf gow oynamak için 300tl kafeye vermiş bir tanıdığım var.
Oyuna göre fiyatlandırma sistemi mi var? GTA5'te oynasam FİFA'da oynasam aynı fiyatı veriyordum.Xbox gereksiz çünkü. Playstationda exclusive oyunlar var sırf gow oynamak için 300tl kafeye vermiş bir tanıdığım var.
Hocam Xbox'un ceosu bile Konsol savaşını kaybettik diyor niye hala bahane uyduruyorsunuz? Playstationda 2011e kadar türkçe değildi. Ama Sony Türkiye garantisi vardı aslında.... NeyseAlakası yok xbox Türkiye piyasasına sonradan girdiği için
Ya hacı öyle bir anlatıyorsunki xbox fanboyuyuz biraz sakin ben sadece gerçek nedenini söylüyorum ayrıca o dönemler gerek sony televizyon gerek telefon gibi birçok teknolojiside yaygındı türkiyeye gelen ilk xbox da 360 dır ve satan resmi kişiler değil karaborsa esnaf falandı yani türkiyede xbox kültüründen önce ps kültürü başladı ve böyle gitti ne böyle atar tutar yakışmıyorHocam Xbox'un ceosu bile Konsol savaşını kaybettik diyor niye hala bahane uyduruyorsunuz? Playstationda 2011e kadar türkçe değildi. Ama Sony Türkiye garantisi vardı aslında.... Neyse
Aman hocam yanlış anlamayın bende o dönemleri görmüş birisiyim ondan demiştim. Bendede vardı xbox 360 mahalle Bilgisayarcısından 450tlye almıştım 2 kere 3k hatası vermişti. Ama hatırlıyorum ben playstation 3 kullanan arkadaşlarımla dalga geçiodum 40tlye oyun alıyorlar diye ben direk torentten çekiyordum oyunları bedavaya. Ama yıl geldi 2009 o zamanlar bende Nokia n95 vs var haturlıyorum keşke ps3 alıp oyunlarda kazık yeseydim dediğimi hatırlıyorum. Kafelerde ps olmasının sebebi güvendir bence sony güven verdi o zamanlar insanlara ama xbox Amerika dışını önemsemedi. Zaten ondan kaybettiler.Ya hacı öyle bir anlatıyorsunki xbox fanboyuyuz biraz sakin ben sadece gerçek nedenini söylüyorum ayrıca o dönemler gerek sony televizyon gerek telefon gibi birçok teknolojiside yaygındı türkiyeye gelen ilk xbox da 360 dır ve satan resmi kişiler değil karaborsa esnaf falandı yani türkiyede xbox kültüründen önce ps kültürü başladı ve böyle gitti ne böyle atar tutar yakışmıyor
Aynen öyle oldu bir sorum olacak 3k sorunu olduğunda havluya sarma yöntemi kullandınız mıAman hocam yanlış anlamayın bende o dönemleri görmüş birisiyim ondan demiştim. Bendede vardı xbox 360 mahalle Bilgisayarcısından 450tlye almıştım 2 kere 3k hatası vermişti. Ama hatırlıyorum ben playstation 3 kullanan arkadaşlarımla dalga geçiodum 40tlye oyun alıyorlar diye ben direk torentten çekiyordum oyunları bedavaya. Ama yıl geldi 2009 o zamanlar bende Nokia n95 vs var haturlıyorum keşke ps3 alıp oyunlarda kazık yeseydim dediğimi hatırlıyorum. Kafelerde ps olmasının sebebi güvendir bence sony güven verdi o zamanlar insanlara ama xbox Amerika dışını önemsemedi. Zaten ondan kaybettiler.
Evet ısınmadan dolayı tekrardan işlemciyi kaynaklıyordu o yöntem ama max 2 saat sonra yine aynı 3k. Hepde oyunun ortasında oluyordu.Aynen öyle oldu bir sorum olacak 3k sorunu olduğunda havluya sarma yöntemi kullandınız mı