Kağıt Dumanına Kısa Süreliğine Maruz Kalsam Bir Şey Olur Mu?

Canım sıkıldığında kullanılmış A4 kağıdını boylamasına ince rulo yapıp ucunu yakıyorum. Kağıdın diğer taraftan çıkan dumanını izlemek rahatlatıcı oluyor. Sık sık yapmıyorum bunu. Birkaç saat önce tekrardan yaptım ve böyle bir düşünce doğdu içime. Kağıt tamamen yandığında oda gözle görülür şekilde duman doluyor, daha sonra pencereyi açıp havalandırıyorum. Bu dumanın bana bir sorunu olur mu? Sonuçta direkt içime çekmiyorum.
Not: Sigara veya herhangi bir tütün kullanıcısı değilim.
Birsey olmaz

Canım sıkıldığında kullanılmış A4 kağıdını boylamasına ince rulo yapıp ucunu yakıyorum. Kağıdın diğer taraftan çıkan dumanını izlemek rahatlatıcı oluyor. Sık sık yapmıyorum bunu. Birkaç saat önce tekrardan yaptım ve böyle bir düşünce doğdu içime. Kağıt tamamen yandığında oda gözle görülür şekilde duman doluyor, daha sonra pencereyi açıp havalandırıyorum. Bu dumanın bana bir sorunu olur mu? Sonuçta direkt içime çekmiyorum.
Ben lavaboda olarken, canım sıkılıyor, ben de yakıyorum, kibritle gidiyorum lavaboya, görende sigara içiyorum sanacak :d

Ben lavaboda olarken, canım sıkılıyor, ben de yakıyorum, kibritle gidiyorum lavaboya, görende sigara içiyorum sanacak :d
Tek olmadığıma sevindim. Benimki sigaradan uzak. Dumanın yavaş yavaş yükselişini izlemeyi çok seviyorum. Adeta dans ediyor havada..

bu kadar takmaya değmez pasif içicilik daha zararlı bundan çok takma kafaya

Bir şey olacağını sanmıyorum sen tüttürmeye devam et hoca
ben yapınca içeridekiler anında yanımda spawn olup kızıyorlar bu yüzden yapamıyorum daha önce mumla oynamıştım o çok iyiydi
kendi evim olunca bahçede mumla oynamaya devam edeceğim bir şeyleri yakmak çok güzel oluyor

o kağıtlar geri dönüşem gitseydi keşke:(

dumanı izlemek güzel bence bende ateşi izlmeyi seviyorum ateşi izlerken dalıyorum flan bence o kadar dumandan ölmezsin ama dikkat et evde tehlikeli olabilir

dumanı izlemek güzel bence bende ateşi izlmeyi seviyorum ateşi izlerken dalıyorum flan bence o kadar dumandan ölmezsin ama dikkat et evde tehlikeli olabilir
Evde tehlikeli ama bir şey olacağını sanmıyorum. (Yere yanan kağıdı yere atmazsan. :D)

Odanın oksijen oranı değişiyor sonuçta. Sağlıklı bir durum olmadığı kesin.

Geri