- Reaksiyon skoru
- 753
Ps5 slim alıcam havale sonrası kargoya verebilirim dedi güvenilir mi
Numaralar doğruEğer dolandırıcı olmayan ise güvenilirdir. Sahibinden resmi kanalı üzerinden yada google üzerinden kadiköydeki yerinin numarasına ulaşabilirsin. Sahibinden ile google üzerindeki numaraları teyitle.
24.000 iki kol kapalı kutu dijitla slimFiyat olarak kaçtan veriyor. 19.500 mü?
KargoFiyat olarak kaçtan veriyor. 19.500 mü? İstanbuldaysan direkt dükkanından alabilirsin biz nakit 19.5 verip almıştık. Taksite vade alıyor 21.5 oluyor.
Fiyat güzel şöyle söyleyeyim online üzerinden alışverişim olmadi ama istanbulda bir kaç yerde şubesi bulunan ana yeri kadiköyde olan dükkan güvenilir ps kol vs bir sürü ürün satıyor bir sürüde müşterisi var biz arkadaşa 19.5 tek kol slim aldık. Ama 3-4 ay oluyor. Bir sorun yaşamadı yaşarsanız getirin ürünü diyor. 2 yıl garanti fatura tarzı bir kağıt veriyor. Kısacası güvenilirdir yani havale sonrası ürünü göndermeyecek bir firma değil. Ama üründe sorun yaşarsan ne olur orasını bilemiyorum. Bu dükkan hepsiburada idefix vs çeşitli sitelerdede satış yapıyor dilersen oralardan taksitli alabilirsin 14 gün iade hakkında olur yada sahibinden get ile olabilir güvenmene kalmış.24.000 iki kol kapalı kutu dijitla slim
Sorun olursa ürünü değiştirdiğini gördüm 1 forumdaFiyat güzel şöyle söyleyeyim online üzerinden alışverişim olmadi ama istanbulda bir kaç yerde şubesi bulunan ana yeri kadiköyde olan dükkan güvenilir ps kol vs bir sürü ürün satıyor bir sürüde müşterisi var biz arkadaşa 19.5 tek kol slim aldık. Ama 3-4 ay oluyor. Bir sorun yaşamadı yaşarsanız getirin ürünü diyor. 2 yıl garanti fatura tarzı bir kağıt veriyor. Kısacası güvenilirdir yani havale sonrası ürünü göndermeyecek bir firma değil. Ama üründe sorun yaşarsan ne olur orasını bilemiyorum.