Neler Yeni

Kahvaltı için mısır gevreği tüketmek?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Normalde kahvaltı yapmayan biriyim kahvaltık yiyeceklerden hiç haz etmem en büyük kahvaltım 2 haftada falanda bir kere yumurta falan yerim o kadar. Genelde normal günlerde ekmeğe biraz çikolata sürüp yerim bazen günü bile bununla geçirebilirim açlıkla aram biraz fazla iyidir.
Hem biraz kilo almak istiyorum hemde kahvaltılarımın biraz daha iyi olmasını istiyorum sizce kahvaltılarda yulaf ezmesi yada mısır gevreği kullanmak ne kadar mantıklı? Getirdede ucuza görünce bir düşüneyim dedim.
16 yaşındayım 183 boyum var ve 55 kiloyum.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Normalde kahvaltı yapmayan biriyim kahvaltık yiyeceklerden hiç haz etmem en büyük kahvaltım 2 haftada falanda bir kere yumurta falan yerim o kadar. Genelde normal günlerde ekmeğe biraz çikolata sürüp yerim bazen günü bile bununla geçirebilirim açlıkla aram biraz fazla iyidir.
Hem biraz kilo almak istiyorum hemde kahvaltılarımın biraz daha iyi olmasını istiyorum sizce kahvaltılarda yulaf ezmesi yada mısır gevreği kullanmak ne kadar mantıklı? Getirdede ucuza görünce bir düşüneyim dedim.
Bende sabahları coco cops denilen sütlü çikolatalı gevreği yiyorum kardeşlerimle.
Okula giderken zaman olmuyor, daha çok acıkıyorum aslında :D
Ve sanayi mısırı bunlar pek sağlıklı değil ama iyidir.

samet_100

80+
knk kilo almak istiyorsan kahvalti sadece olmaz ama kahvaltida yiyebildigin kadar ye.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk kilo almak istiyorsan kahvalti sadece olmaz ama kahvaltida yiyebildigin kadar ye.
Zaten hiç kahvaltı etmediğim için bu yöntemi düşündüm. Benim için vucuduma hiç yoktan kalori giricek.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence doktor yardimi ile kilo alirsan daha saglikli olur
Kilo almak ben için çok hayati bir şey değil zaten hastaneden randevu almak çok zor bu işi kendi çapımda halletmek istiyorum

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Boyuna gore baya zayifsin bu haldeyken saglam kahvalti yapmadan kilo alamazsin, ogun sayini arttirman gerek. Yulaf ezmesi yenir guzel ama gevrek yenmez

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Ben 1.83 83 kiloyum. Aramızda resmen 30kg var vay anasını

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Boyuna gore baya zayifsin bu haldeyken saglam kahvalti yapmadan kilo alamazsin, ogun sayini arttirman gerek. Yulaf ezmesi yenir guzel ama gevrek yenmez
İlk seçeneğim aslında meyveli yulaftı ama tadını beğenmem diye korkuyorum ama öyle diyorsanız yulafta alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1.83 83 kiloyum. Aramızda resmen 30kg var vay anasını
Evet çok zayıfım ve yavaştan rahatsız etmeye başladı.

direk cici bebe yapsin baya kalorisi var 100gr 450 kcal
Kahvaltı işini çözeyim direk ona başlayacağım zaten.

samet_100

80+
İlk seçeneğim aslında meyveli yulaftı ama tadını beğenmem diye korkuyorum ama öyle diyorsanız yulafta alabilirim.

kahvaltıda bunu ye zaten

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

Ben sade yulaf almani tavsiye ederim cunku hem icerigi bakimindan daha zengin hemde meyvelilerin kilosu 40 kusur tl ye geliyor bimde sadesinin kilosu 20 tl. Alisman biraz zaman alir tavsiyem icine meyve (muz, elma) kuru yemis vs bal&fistik ezmesi falan koy. Hem su hemde sutle tuketilebilir ama su ile yemek biraz zor sutu tercih ediyorum ben. Ayrica ergenlik donemindeysen yulaf ve sut sivilce olusumunu tetikliyor bende ayni durumu yasiyorum ama genede yiyorum

Ben sade yulaf almani tavsiye ederim cunku hem icerigi bakimindan daha zengin hemde meyvelilerin kilosu 40 kusur TL ye geliyor bimde sadesinin kilosu 20 TL. Alisman biraz zaman alir tavsiyem icine meyve (muz, elma) kuru yemis vs bal&fistik ezmesi falan koy. Hem su hemde sutle tuketilebilir ama su ile yemek biraz zor sutu tercih ediyorum ben. Ayrica ergenlik donemindeysen yulaf ve sut sivilce olusumunu tetikliyor bende ayni durumu yasiyorum ama genede yiyorum
Ha bide bu dediklerim kilo alimini olumlu yonde etkiler ben bazen dedigim gibi hazirliyorum yulafi, 1000 kaloriye kadar cikiyor 1 kasede.

Top Bottom