yulaf veya buğday gevreği tavsiye ederimBende sabahları coco cops denilen sütlü çikolatalı gevreği yiyorum kardeşlerimle.
Okula giderken zaman olmuyor, daha çok acıkıyorum aslında
Ve sanayi mısırı bunlar pek sağlıklı değil ama iyidir.
Zaten getirden indirimli alacağım için meyvelinin pek farkı olmuyor fiyat olarak.Ben sade yulaf almani tavsiye ederim cunku hem icerigi bakimindan daha zengin hemde meyvelilerin kilosu 40 kusur TL ye geliyor bimde sadesinin kilosu 20 TL. Alisman biraz zaman alir tavsiyem icine meyve (muz, elma) kuru yemis vs bal&fistik ezmesi falan koy. Hem su hemde sutle tuketilebilir ama su ile yemek biraz zor sutu tercih ediyorum ben. Ayrica ergenlik donemindeysen yulaf ve sut sivilce olusumunu tetikliyor bende ayni durumu yasiyorum ama genede yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bide bu dediklerim kilo alimini olumlu yonde etkiler ben bazen dedigim gibi hazirliyorum yulafi, 1000 kaloriye kadar cikiyor 1 kasede.zaten getirden indirimli alacağım için meyvelinin pek farkı olmuyor fiyat olarak.aslında sadenin test edebileceğim küçük bir paketi olsaydı güzel olurdu artık zamanla hepsini test edeceğiz.
10 tl ye var benim bildigim en kucuk 500gr likZaten getirden indirimli alacağım için meyvelinin pek farkı olmuyor fiyat olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında sade olanın küçük bir paketi olsa test etmek amaçlı güzel olurdu ama artık test ede ede öğreneceğim
10 dakika daha erken kalk bi kaşarlı tost yap kendineNormalde kahvaltı yapmayan biriyim kahvaltık yiyeceklerden hiç haz etmem en büyük kahvaltım 2 haftada falanda bir kere yumurta falan yerim o kadar. Genelde normal günlerde ekmeğe biraz çikolata sürüp yerim bazen günü bile bununla geçirebilirim açlıkla aram biraz fazla iyidir.
Hem biraz kilo almak istiyorum hemde kahvaltılarımın biraz daha iyi olmasını istiyorum sizce kahvaltılarda yulaf ezmesi yada mısır gevreği kullanmak ne kadar mantıklı? Getirdede ucuza görünce bir düşüneyim dedim.
16 yaşındayım 183 boyum var ve 55 kiloyum.
Bim, 13,50 tl olmusNerede satılıyor?
Evet dün gidip bakmıştım. Her şekilde getir daha ucuza geliyordu. Bundan aldım denemek için aldım bunu ama sadesininde gideri varmış birdahakine sade alırım artık.Bim, 13,50 TL olmus
Evet dün gidip bakmıştım. Her şekilde getir daha ucuza geliyordu. Bundan aldım denemek için aldım bunu ama sadesininde gideri varmış birdahakine sade alırım artık. Alıntıyı görüntüle