kahve lüks olurmu arkidiş?

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
a101 yerel nescafe çakması ürünleri vardır en ucuz kahve bilirsiniz nescafe çok pahalandı dün bakkala gittim ben bugün 1.25 liraya satıyorum ama 1.50 oldu yarın 1.50 ye satacağım dedi neyse bende iki aydır o yerel marketlerin alternatiflerini içiyordum tanesi 75 kuruştu şimdi bugün gittim olmuş 90 kuruş! ama kahve olmayınca ben çöküyorum mecburen 4 tane aldım çıktım bakın 4.50 liraya ben 6 adet falan yanılmıyorsam kahve alıyordum dün bakın dün yani aylar yıllar değil. Dün 4.50 liraya 6 tane alırken bugün 4 tane alabiliyorum yani paranın değer kaybının açık bir işareti şimdi öbür konumda aldığınız zamma sevinmeyin vergi ile eriyecek demiştim işte ilk elden bunu kendim yaşadım yakında nescafe 4 lira olursa şaşırmayın.
Sizin çok aldığınız ama pahalanan ürünleriniz varsa yazabilirsiniz

a101 yerel nescafe çakması ürünleri vardır en ucuz kahve bilirsiniz nescafe çok pahalandı dün bakkala gittim ben bugün 1.25 liraya satıyorum ama 1.50 oldu yarın 1.50 ye satacağım dedi neyse bende iki aydır o yerel marketlerin alternatiflerini içiyordum tanesi 75 kuruştu şimdi bugün gittim olmuş 90 kuruş! ama kahve olmayınca ben çöküyorum mecburen 4 tane aldım çıktım bakın 4.50 liraya ben 6 adet falan yanılmıyorsam kahve alıyordum dün bakın dün yani aylar yıllar değil. Dün 4.50 liraya 6 tane alırken bugün 4 tane alabiliyorum yani paranın değer kaybının açık bir işareti şimdi öbür konumda aldığınız zamma sevinmeyin vergi ile eriyecek demiştim işte ilk elden bunu kendim yaşadım yakında nescafe 4 lira olursa şaşırmayın.
Ben Hobby alıyordum 1 Liraya 1.50 oldu bakkalda alınan tek şeydi biz arkadaşlar her gün fiyatlara bakıyoruz Eskiden 8TL ye aldığım eti gold 12 tl olmuş şuanlık ben bunları fark ettim diğerlerini almıyordum

Nescafe ne ki sigara alan insanlar daha beter durumda. Hem sigara kahve gibi bir tercih değil bağımlılık sen düşün.

Nescafe ne ki sigara alan insanlar daha beter durumda. Hem sigara kahve gibi bir tercih değil bağımlılık sen düşün.
Aslında Kahvede bağımlılık yapıyor biraz Bildiğim kadarıyla. Benim gibi Sigarıyı Bırakıp(İçmedim Hiç Örnek Olsun Diye) Kahve Veya Çay İcin :D Sorunun Cevabı Eskiden Kahve lüksmüş malesef olabilir 😶

ekonomiden dolayi sporu birakan cok arkadasim oldu ben de tum parami ete tavuga yumurtaya yatiriyorum valla durum kotu

Ben fare aldım kendime onun dışkısını kaynatıp içiyorum kahve niyetine. Yapacak bir şey yok bizde çözüm tükenmez.

ekonomiden dolayi sporu birakan cok arkadasim oldu ben de tum parami ete tavuga yumurtaya yatiriyorum valla durum kotu
ben muay thai yaparken bca kullanıyordum o zaman 100 lira falandı şimdi 300 e geliyor

Artık Starbucks da lüks mesela. Önceden ne kadar veriyorsam şimdi 5 6 TL fazlasını veriyorum.

Ben fare aldım kendime onun dışkısını kaynatıp içiyorum kahve niyetine. Yapacak bir şey yok bizde çözüm tükenmez.
muhteşem fikir yakında fare burgerlerde ortaya çıkar

• Hahaha
Reaksiyonlar: NeeK
Paketteki kahve lüks değil ama gidip o saçma sapan yerlerde içtiğin kahve lükstür. Starbucks, arabica, coffee lab'de içince hiçbir şey elde etmiyorsunuz. Boşa beleşten para harcamak üstelik dünyada en fazla şube açılan yer de Türkiye'miş.

Migros Gold kahvelerden alabilirsin 200 gramlık 33TL.

Geri