Kailh BOX Brown switch klavye alınır mı?

Alınabilir bence.

@Mert Özkaya Hocam peki anne pro 2 alınır mı? 77 dolara, ben aliexpressden klavye alırken biraz korkuyorum daha öncede almıştım ve keycapları gerçekten çok kötüydü 1 2 hafta sonra 4 5 tuşu kırılmıstı o klavye hala duruyor hatta kullanılamıyor bile tusa bastırıp cektigimde tuslar havaya fırlıyor

@Mert Özkaya Hocam peki anne pro 2 alınır mı? 77 dolara, ben aliexpressden klavye alırken biraz korkuyorum daha öncede almıştım ve keycapları gerçekten çok kötüydü 1 2 hafta sonra 4 5 tuşu kırılmıstı o klavye hala duruyor hatta kullanılamıyor bile tusa bastırıp cektigimde tuslar havaya fırlıyor
anne pro 2 yerine kemove snowfox tercih ediniz

@Beter Ali Hocam Bunu alsam kaç tl vergi çıkar bilginiz varmı? Birde aliexpressde satıcılar urunun uzerine dusuk fiyat yazarak daha az vergi odememizi saglıyor boyle bir sey banggoodda da varmı?

@Beter Ali Hocam Bunu alsam kaç TL vergi çıkar bilginiz varmı? Birde aliexpressde satıcılar urunun uzerine dusuk fiyat yazarak daha az vergi odememizi saglıyor boyle bir sey banggoodda da varmı?
banggoodda öyle bir durum yok ama 100 tl öderseniz vergisiz hızlı geliyor bir de indirim kodları var onu kullanırsan klavye 450 440 arasına gelicektir

banggoodda öyle bir durum yok ama 100 TL öderseniz vergisiz hızlı geliyor bir de indirim kodları var onu kullanırsan klavye 450 440 arasına gelicektir
1614841214624.png

Turkey Direct Mail olanı mı secicem ?

O klavye hakkında bilgim yok maalesef.

Anne pro 2'yi Gateron Switch ler ile tercih edebilirsin.

Geri