Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Beyler 5-10dk önce kalbime iğne batıyormuş gibi bir his oldu. Sizce neden?
soğuk almış olabilirsiniz kendinizi ısıtın birazBeyler 5-10dk önce kalbime iğne batıyormuş gibi bir his oldu. Sizce neden?
Evde soba yanıyor 7/24soğuk almış olabilirsiniz kendinizi ısıtın biraz
Benim grip olacağım zamanlar bıçak girmiş gibi oluyor hem de sorunun cevabı her şey olabilirBeyler 5-10dk önce kalbime iğne batıyormuş gibi bir his oldu. Sizce neden?
olsun sen bi üstüne battaniye sv al biraz öyle kalEvde soba yanıyor 7/24
Bende de oluyor doğru derin nefes alıp ver geçer hocamBeyler 5-10dk önce kalbime iğne batıyormuş gibi bir his oldu. Sizce neden?
tecrübelerime dayanarak soğuk aldığınızdan çorap vs giyin battaniye örtün geçer yaş kaçtıBeyler 5-10dk önce kalbime iğne batıyormuş gibi bir his oldu. Sizce neden?
Yaş: 11tecrübelerime dayanarak soğuk aldığınızdan çorap vs giyin battaniye örtün geçer yaş kaçtı
Ben 14 yaşındayım kansızlık var bende galiba ellerim çok soğuk her zaman ve soğuyunca beyazlaşıyor yani nasıl diyim benek benek oluor elim galiba çok kansızım şu ortalık düzelsin tahlil yaptırcamYaş: 11
Ayaklarım ateş gibi şuan
Ellerimde terliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3-4 Gün önce dediğim gibi olurken çarpıntıda olmuştu bir süre.
Mesela bi anda ayağa kalkınca başım dönüyor bazenleri 2 3 saniyeliğine kendimden geçiyoum yere düşüyom :Ben 14 yaşındayım kansızlık var bende galiba ellerim çok soğuk her zaman ve soğuyunca beyazlaşıyor yani nasıl diyim benek benek oluor elim galiba çok kansızım şu ortalık düzelsin tahlil yaptırcam
Geçmiş olsun. Bazen bacağımı hareket ettirirkende gacur gucur oluyormuş gibi oluyor ya.Ben 14 yaşındayım kansızlık var bende galiba ellerim çok soğuk her zaman ve soğuyunca beyazlaşıyor yani nasıl diyim benek benek oluor elim galiba çok kansızım şu ortalık düzelsin tahlil yaptırcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela bi anda ayağa kalkınca başım dönüyor bazenleri 2 3 saniyeliğine kendimden geçiyoum yere düşüyom :
Ayy :d diz kapağını diypsun aspfojaf hiç hoşuma gitmez o weqeGeçmiş olsun. Bazen bacağımı hareket ettirirkende gacur gucur oluyormuş gibi oluyor ya.