Kalbime batma oldu

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Beyler 5-10dk önce kalbime iğne batıyormuş gibi bir his oldu. Sizce neden?

her şey olabilir doktora gitmen daha iyi olur

Şu Virüs bitsinde kendime iyice bir baktıracağım ha. 3-4 Gün öncede içime biraz zor nefesi çekiyordum. Ayaktayken düzeliyor o da.

tecrübelerime dayanarak soğuk aldığınızdan çorap vs giyin battaniye örtün geçer yaş kaçtı
Ayaklarım ateş gibi şuan :D
Ellerimde terliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 Gün önce dediğim gibi olurken çarpıntıda olmuştu bir süre.

Ayaklarım ateş gibi şuan :D
Ellerimde terliyor.

3-4 Gün önce dediğim gibi olurken çarpıntıda olmuştu bir süre.
Ben 14 yaşındayım kansızlık var bende galiba ellerim çok soğuk her zaman ve soğuyunca beyazlaşıyor yani nasıl diyim benek benek oluor elim galiba çok kansızım şu ortalık düzelsin tahlil yaptırcam

Ben 14 yaşındayım kansızlık var bende galiba ellerim çok soğuk her zaman ve soğuyunca beyazlaşıyor yani nasıl diyim benek benek oluor elim galiba çok kansızım şu ortalık düzelsin tahlil yaptırcam
Mesela bi anda ayağa kalkınca başım dönüyor bazenleri 2 3 saniyeliğine kendimden geçiyoum yere düşüyom ::)

Mesela bi anda ayağa kalkınca başım dönüyor bazenleri 2 3 saniyeliğine kendimden geçiyoum yere düşüyom ::)
Geçmiş olsun. Bazen bacağımı hareket ettirirkende gacur gucur oluyormuş gibi oluyor ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,467
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri