KamiKaze22
80+
Xbox gamepad için pil lazım şarjlı bilmiyorum kararsızım işte önerileriniz benim için değerli teşekkür ederim şimdiden.
Selamlar öncelikle ,uzun bir metin yazacağım sizin için.Xbox gamepad için pil lazım şarjlı bilmiyorum kararsızım işte önerileriniz benim için değerli teşekkür ederim şimdiden.
Selamlar öncelikle ,uzun bir metin yazacağım sizin için.Xbox gamepad için pil lazım şarjlı bilmiyorum kararsızım işte önerileriniz benim için değerli teşekkür ederim şimdiden.
kaç saatte şarj oluyor piller?Selamlar öncelikle ,uzun bir metin yazacağım sizin için.
Ben de bir XBOX kullanıcısıyım ve pil konusu cidden önemli açıkçası ve size önerim şu şekilde olacak:
XBOX kolu çok hızlı pil eriten bir kol tipi (Titreşim motorları çok güçlü) bu sebepten ötürü kullan at piller alacaksanız uzun vadede çok büyük zarar edeceğinizi söyleyebilirim.
Mümkünse şarjlı piller ve bir adet de pil istasyonu almanız sizin için çok iyi olacaktır.
Bu bakımdan size önerebileceğim şarjlı pil ve pil istasyonu :
Duracell CEF 14 olacaktır.
Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil (Duracell 4 saat Şarj Cihazı, 1 adet) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil (Duracell 4 saat Şarj Cihazı, 1 adet) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil (Duracell 4 saat Şarj Cihazı, 1 adet) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Uzun vadede imkan varsa yanında 2700 veya 2100 mah Varta piller de alabilirsiniz ama bu gördüğünüz duracell default piller de gayet işinizi görecektir.
Şarjlı pil almayı tercih etmiyorsanız şu makalemi okumanızı öneririm:
Rehber - 🔋Neden Şarjlı Piller Kullanılmalı?🔋
🔋Neden Şarjlı Piller Kullanılmalı?🔋 Bugün bu konu hakkında ekonomik ve kullanım bakımından yararları hakkında yorum yapacağız. Herkesin de bildiği üzere teknoloji devrinin getirdiği kablosuz ürünler dahili batarya veya piller ile çalışmakta.Doğal olarak hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan...forum.donanimarsivi.com
Kendim en iyi cevap olarak işaretlemedim bilginiz olsun.Başka bir yetkili en iyi cevap olarak işaretlemiş.Admin olmakta güzel ha
Yazıp en iyi cevap yapabiliyorsun
Ben de şarjlı pil öneririm en azından 1 yıl rahat götürür
2-4 saat arası değişiyor pil çeşidine göre.kaç saatte şarj oluyor piller?