Neler Yeni

Kalıplı gösteren Polo Yaka tavsiyesi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam bu çevreye göre değişir öyle düşünürsek her türlü marka enayi işi olmuş oluyor.O markalarla ortamdaki prestijinizi gösterirsiniz.Ki bana gelip bill gates mikyarder ama 100 liralık t shirt giyiyor edebiyatı kimse yapmasın o zaten bambaşka bi olay.Çevrenize beklentinize göre giydiklerinizde değişiyor.İnsanların yargısıda değişiyor.Üzerimde lc waikiki polosuyla bir ortama girmek var versace ile girmek var mantıken beni soğuktan koruyup örtebiliyosa yeterli diye lc w almam gerekir(lcw yi hor görmüyorum yanlıs anlasılmasın).
Ya şöyle bir şey var ben takmıyorum ve takmadan neden çünkü gerçekten gereksiz bana göre ben insanların benim hakkımda ne düşündüklerini gram önemsemiyorum ben insanların içinde kendime fakir diyorum ama Allah'a şükür durumum yanındayken fakirim dediğim kişilerin çoğundan daha iyiyi karşı cins meselesinde de bence bu tarz işlere gerek yok davranışlar bana göre kat kat daha önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mol cinsinden yazsalarmış hocam :D
İnanır mısın hiç farketmez ben orada virgül görmek istiyorum nokta değil 😀😀

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Sinan İ.
Hocam bu çevreye göre değişir öyle düşünürsek her türlü marka enayi işi olmuş oluyor.O markalarla ortamdaki prestijinizi gösterirsiniz.Ki bana gelip bill gates mikyarder ama 100 liralık t shirt giyiyor edebiyatı kimse yapmasın o zaten bambaşka bi olay.Çevrenize beklentinize göre giydiklerinizde değişiyor.İnsanların yargısıda değişiyor.Üzerimde lc waikiki polosuyla bir ortama girmek var versace ile girmek var mantıken beni soğuktan koruyup örtebiliyosa yeterli diye lc w almam gerekir(lcw yi hor görmüyorum yanlıs anlasılmasın).
Marka giymek enayilik değil ama absürt fiyat vermek enayiliktir. Sırf ortamda sana 6 bin liralık tişörtün var diye saygı duyuluyorsa o saygı sana değil üstündeki tişörtedir.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
İnanır mısın hiç farketmez ben orada virgül görmek istiyorum nokta değil 😀😀
Valla hepimiz öyle isteriz de işte ...

Marka giymek enayilik değil ama absürt fiyat vermek enayiliktir. Sırf ortamda sana 6 bin liralık tişörtün var diye saygı duyuluyorsa o saygı sana değil üstündeki tişörtedir.
Eğer 16 yaşında 40k lık giysiler ile kızlara hava atma konusunda ise katılıyoru msize ancak belli bi yaştan osnra artık toplantılara iş adamlarının olduğu etkinliklere giderken giydikleriniz ve üstünüzdeki materyaller çoğu şeyi dğeiştirir.İnanılmaz paranız varsa zaten icraatler yeter de holdinkleştikten sonra falan :D
Henüz yeni yeni network elde ediyorsanız ve belli bi paranızda varsa almak hiçte fena fikir değil.

Ya şöyle bir şey var ben takmıyorum ve takmadan neden çünkü gerçekten gereksiz bana göre ben insanların benim hakkımda ne düşündüklerini gram önemsemiyorum ben insanların içinde kendime fakir diyorum ama Allah'a şükür durumum yanındayken fakirim dediğim kişilerin çoğundan daha iyiyi karşı cins meselesinde de bence bu tarz işlere gerek yok davranışlar bana göre kat kat daha önemli
Hocam bence güzel bir bakış açısı taktir ettim.Herkesin bakışı farklı bu hayata karşı kimisi hiçbişeye gerek yok her halime şükür der kimisi 1 kere geliyoruz en pahalısından en lüksüne yaşarım der.İkisinin tarafında değilim ben açıkçası.Genç ve sağlık yerindeyken açıkçası kıan hızlı akıyor :D

Son düzenleme:

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Sinan İ.

Eğer 16 yaşında 40k lık giysiler ile kızlara hava atma konusunda ise katılıyoru msize ancak belli bi yaştan osnra artık toplantılara iş adamlarının olduğu etkinliklere giderken giydikleriniz ve üstünüzdeki materyaller çoğu şeyi dğeiştirir.İnanılmaz paranız varsa zaten icraatler yeter de holdinkleştikten sonra falan :D
Henüz yeni yeni network elde ediyorsanız ve belli bi paranızda varsa almak hiçte fena fikir değil.

Hocam bence güzel bir bakış açısı taktir ettim.Herkesin bakışı farklı bu hayata karşı kimisi hiçbişeye gerek yok her halime şükür der kimisi 1 kere geliyoruz en pahalısından en lüksüne yaşarım der.İkisinin tarafında değilim ben açıkçası.Genç ve sağlık yerindeyken açıkçası kıan hızlı akıyor :D
6 bin tl lik tişörtü almak istemenle bu söylediğin sözler o kadar tutarsız ki.
Ayrıca ben iş adamlarına yada holding toplantılarına katılanlara bir şey demedim o insanlar zaten bu foruma gelip ne giysem diye sormazlar. Ben sadece bu kadar parayı (çok zengin bile olsan) ***** bir tişörte vermek enayiliktir diyorum. Çünkü bu markanın yaptığı sadece keriz silkelemek.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
6 bin TL lik tişörtü almak istemenle bu söylediğin sözler o kadar tutarsız ki.
Ayrıca ben iş adamlarına yada holding toplantılarına katılanlara bir şey demedim o insanlar zaten bu foruma gelip ne giysem diye sormazlar. Ben sadece bu kadar parayı (çok zengin bile olsan) ***** bir tişörte vermek enayiliktir diyorum. Çünkü bu markanın yaptığı sadece keriz silkelemek.
İşte bende diyorumki bu sana göre böyle dünya sizin etrafınızda dönmüyor herkesin görüşü başka bana görede gayet güzel bir şey.Ayrıca 6k ya bu alınır mı? gibi bi konu değilki bu tavsiye istedim güzel 500tl yede öneri olursda alırım olmazsada bunu alırım.Ayrıca bahsettiğiniz toplantılara katılan biriyim ve evet foruma gelip bunu sordum ve kesinlikle markanın etkisi insanlar üzerinde sandıınızdan çok daha fazla : )

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz

Bende biraz 1 kere geliyoruzculardanım ama ilgi alanlarımız farklı o yüzden t-shirte vereceğim paraya az daha ekler şuan almayı düşündüğüm ps5 veya portal alırım (teyzem Dubai'de yoksa az daha ekleyip almak mümkün değil d: )ama başkası öyle düşünmez çok arkadaşım var oyuna para mı verilir diyen (çaktırmayın hepsi obez lolcü)

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok markayıda seviyorum

Hocam kesimleri standartmı oluyor deneyimledinizmi acaba hiç
6kya bunu alacağına ralph lauren al

Zaten amblem için veriliyor hocam :) Marka belli olmadıktan sonra 100tl lik üründen ne farkı kalır :D
Böyle bi kafa yapın varsa ralph falan alma git çakma al o zaman zaten aradaki kalite farkını anlamazsın : D

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
6kya bunu alacağına ralph lauren al

Böyle bi kafa yapın varsa ralph falan alma git çakma al o zaman zaten aradaki kalite farkını anlamazsın : D
Buda fena değil gibi
Bide çakma giymem hocam çakma giyiceğime orihjinal lcw falan tercih eden biriyimdir.

400-500 liradan trendyolda 10-15 tane alirim daha iyi. hadi ustune oturmazsa 6k verdigin? trendyoldan alsan biri olmazsa digeri olur
Hocam denedim zaten beymene gidip oturduğu için garanti bunu sitiyorum bide beymen hertürlü yardımcı olurlar bi sıkıntıda.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,533
İsim
Taha yücel

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
bende tshirti var güzel polo yakasıda güzel olur bence bu kumaştan farklı olarak hem daha uygun istersen zarada triko polo yaka tshirt var bende var giyiyorum tam oturuyor çok güzel oluyor
Link varmı hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,466
Üyeler
159,012
Son üye