Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 2)

En son okulda gezi yapılıyordu kitap fuarına 15-16 tane kitap almak için 225-250₺ ayırmıştım ama corona bile daha başlamamışken söylentisi varken iptal edildi.

Koleksiyon veya kendi zevkim için bir şey yapıyorsam ve elimde para varsa acımazca harcarım.

O paraya Vampire Knight'ın 15 bölümünü alacaktım.

Mangaların tanesini 20₺'den light noveli ise 24₺'ye aldım.

Şunu fark ettim 4 kitabı eksik şu anda çevrilmişler arasında.

Tokyo Ghoul RE 10 dahil olmak üzere ondan önceki tüm kitapları var.

Ek olarak ise 3 Nanatsu no Taizai, 3 Boku no Hero Academia, 3 Kuroko no Basket, 2 Ao Haru Ride ve son olarak bir tane de Koe no Katachi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750₺'lik koleksiyonumsu var elimde kısaca.
Ekrana marvel çizgi romanlarımla ekmek banıyorum

Bu arada nanatsu no taizai de açıklama kısmına %60 sapıklık içerir yazsaydiniz keşke ilk sezondan izlemeyi bıraktım sırf bu yüzden. Aşırı abartı hani az da değil.

paraları saymak gerek maalesef bazen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DxD değil ya bu. :D
Onu hiç izlemedim bilmiyorum. Ama yazdigina gore daha beteri. Evde tek olsam sıkıntı değil de. Indirip tv den felan izliyorum evdekiler de ne izliyosun diye bazen yanıma geliyor ondan sıkıntı biraz

Eline sağlık.
La ben burdakilerinde çoğunu bilmiyorum. Zevksizmiyim neyim anlamadımki.

Onu hiç izlemedim bilmiyorum. Ama yazdigina gore daha beteri
1628637510943.png

Kapağı yeterli olur.

Öyle yoğun çıplaklığı yok zaten nanatsu no taizai'nin.

30- Highschool of the Dead
Şunu önermiyorum ben ya konusu bana göre biraz saçma ve yarıda kalmış bir anime mangakasi ölmüştü sanırım sonu yok yani animenin.
Maalesef devamı yok. Mangaka vefat ettiği için hiçbir zaman gelmeyecek. Zombi animesi olarak zaten doğru düzgün anime yokken bence bu çok güzel. Zombili şeyleri sevenler için birebir.

Geri