Asıl kaliteli olanlar eski animeler oluyor genellikle.İyi. Ama eski animeler mi çoğu ya.
Yani hocam sırf ben kötü dedim diye kötü olacak diye bir şey yok. İstersen şans ver.Oh olsun hakeder ne fazla ne az
O zaman özetini okuyup evet ben de izledim güzeldi ya muhabbeti yapabilirim teşekkürler
O zaman yavaştan başlarsınbunlara bakınca hiç anime izlemediğimi farkettim
Ben en çok fairy tail izlerken kahkaha attım, bazı sahneleri aşırı komikti. Aynı şekil nanatsu no taizai de öyleyditabii ki de hocam zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben çok eğlenmiştim izlerken baya gaz animedir benim gözümde.
Kişiden kişiye değişir.Hocam Tokyo Ghoul hakkında ne diyebilirsiniz? Sınıfımdaki birisi neredeyse yüzüme ekran bağlayıp zorla izletecek.
Nerden kaça aldınız?Bu yüzden tüm manga serisini satın aldım ek olarak bir tane de light noveli var.
Hocam haklısın ama internette de çokça dalga geçiliyor günün birinde izleyebilirim ama yakın zamanda izlemek istediğim başka şeyler var.Yani hocam sırf ben kötü dedim diye kötü olacak diye bir şey yok. İstersen şans ver.
DoğrudurKişiden kişiye değişir.
Bence aksiyonu bol olan kendine bağlayan gayet iyi bir seri 8.5/10 verebilirim rahatlıkla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yüzden tüm manga serisini satın aldım ek olarak bir tane de light noveli var.
Mangaların tanesini 20₺'den light noveli ise 24₺'ye aldım.Nerden kaça aldınız?
aslında izliyorum ama uzun seriler daha çok hoşuma gidiyor ve hemen bitmesin diye yavaş izliyorum mesela 3 aydır gintama izliyorum 200deyim dahaYani hocam sırf ben kötü dedim diye kötü olacak diye bir şey yok. İstersen şans ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman yavaştan başlarsın