Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 2)

Oh olsun hakeder ne fazla ne az

O zaman özetini okuyup evet ben de izledim güzeldi ya muhabbeti yapabilirim teşekkürler
Yani hocam sırf ben kötü dedim diye kötü olacak diye bir şey yok. İstersen şans ver.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlara bakınca hiç anime izlemediğimi farkettim 😐
O zaman yavaştan başlarsın :D

Hocam Tokyo Ghoul hakkında ne diyebilirsiniz? Sınıfımdaki birisi neredeyse yüzüme ekran bağlayıp zorla izletecek.
Kişiden kişiye değişir.

Bence aksiyonu bol olan kendine bağlayan gayet iyi bir seri 8.5/10 verebilirim rahatlıkla

Bu yüzden tüm manga serisini satın aldım ek olarak bir tane de light noveli var. :D

30- Highschool of the Dead
Şunu önermiyorum ben ya konusu bana göre biraz saçma ve yarıda kalmış bir anime mangakasi ölmüştü sanırım sonu yok yani animenin.

23- Ao no Exorcist (2011) bu da yarım kaldı hikayesi ama bu yarım kalsa bile izlenebilir ben çok sevmiştim.

Nerden kaça aldınız?
Mangaların tanesini 20₺'den light noveli ise 24₺'ye aldım.

Şunu fark ettim 4 kitabı eksik şu anda çevrilmişler arasında.

Tokyo Ghoul RE 10 dahil olmak üzere ondan önceki tüm kitapları var.

Ek olarak ise 3 Nanatsu no Taizai, 3 Boku no Hero Academia, 3 Kuroko no Basket, 2 Ao Haru Ride ve son olarak bir tane de Koe no Katachi var.

750₺'lik koleksiyonumsu var elimde kısaca.

Yani hocam sırf ben kötü dedim diye kötü olacak diye bir şey yok. İstersen şans ver.

O zaman yavaştan başlarsın :D
aslında izliyorum ama uzun seriler daha çok hoşuma gidiyor ve hemen bitmesin diye yavaş izliyorum mesela 3 aydır gintama izliyorum 200deyim daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,229
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri