Kaliteli internet önerisi

ynsmr_cgn

80+
Reaksiyon skoru
100
Dostlar şuanda 100mbps Superonline kullanıyoruz memnunuzda aslında ama biraz tuzlu geliyor. TurkNet, Netspeed ve Millenicom gibi internet sağlayıcıları iyi midir? Yoksa Superonline'dan devam mı edeyim? Evde internet çok kullanılıyor.

Dostlar şuanda 100mbps Superonline kullanıyoruz memnunuzda aslında ama biraz tuzlu geliyor. TurkNet, Netspeed ve Millenicom gibi internet sağlayıcıları iyi midir? Yoksa Superonline'dan devam mı edeyim? Evde internet çok kullanılıyor.
Superonline da problem yaşamadıysan 500 Mbps'lik paketten devam et.

Ben NetSpeed kullanıyorum ve memnunum, şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak superonline paket fiyatıyla istediğin iss'ler arasında çok fark yoksa bence devam et superonlineden.

Usta buna baktım 500mbps 200 TL çok uygun geldi. Niye böyle acaba ?
Turkcell yeni paketler çıkardı 500 Mbps ve 1000 Mbps 1 yıl taahhütle sıkıntısız kullanırsın. 5 Eylül'e kadar sürecekmiş bu kampanyalar. Şuanki paketi daha pahalı kullanıyorsan ve Turkcell bu paketlere geçmende problem çıkarırsa üyeliği iptal et, sonra yeni üyelik aç.

Superonline kendi fiberini kullanıyorsanız superonline'da kalmanız daha iyi. Millenicom ile de superonline fiberi kullanabilirsiniz ama daha kötü hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,049
Üyeler
187,617
Son üye
gmr_vortex
Geri