vgod cubano kullanıyorum hediye gelmişti güzel hoşuma gidiyor ama fiyatı nedir bilmiyorumWaporesso gtx go 40 cihazım var 3x60ml Tanya likit kullandım merdiven altı kalitesiz olduğunu öğrendim fiyatını hakeden F/P kaliteli likit önerebilir misiniz?
Kalitesiz olduğunu düşündüğün şeyi sakın ağzına sürme böyle zehirlenenler oldu çevremde. Collection Vape var oraya bi bak derim aroma da önerebilirim denediklerimden en azındanWaporesso gtx go 40 cihazım var 3x60ml Tanya likit kullandım merdiven altı kalitesiz olduğunu öğrendim fiyatını hakeden F/P kaliteli likit önerebilir misiniz?
Keşke bende önceden öğrenseydim bu bilgiyi, orijinal olmadığını öğrendiğim Nasty 10k puffu 2 hafta kullandım hastanelik oluyodum az daha boğazım kızardı öksürük başladı, sonra orijinal elf bar kullanınca internetten aldığım Nasty bar ın sahte olduğunu öğrendimKalitesiz olduğunu düşündüğün şeyi sakın ağzına sürme böyle zehirlenenler oldu çevremde. Collection Vape var oraya bi bak derim aroma da önerebilirim denediklerimden en azından