Hayır trol değil. Ses,kalitesi müzik dinleme konusunda bir şeylerin sınırı kolay kolay yokTroll konu falan mı? Müzik dinlemek için 15k kulaklık
Sennheiser HD 350BT kullanıyorum (müzik dinlemek için :d) ses kalitesi çok güzel, şarjı baya gidiyor ama 2 saatten uzun aralıksız takarsan kafanı ağrıtıyor
"ama 2 saatten uzun aralıksız takarsan kafanı ağrıtıyor" kısmını olumlu yönde etkileyebiliyor meselaTroll konu falan mı? Müzik dinlemek için 15k kulaklık
Sennheiser HD 350BT kullanıyorum (müzik dinlemek için :d) ses kalitesi çok güzel, şarjı baya gidiyor ama 2 saatten uzun aralıksız takarsan kafanı ağrıtıyor
HD 620s, momentum 4 bakılabilir fakat fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum, eğer evde dinleyebilirim derseniz hoparlör sistemi kurmak daha mantıklı.Maximum 15 bin olacak şekilde tamamen müzik dinlemek amaçlı Kafa üstü kulaklık önerisi alabilir miyim ?
hoparlör sistemi çok güzel fakat ben apartmanda yaşıyorumHD 620s, momentum 4 bakılabilir fakat fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum, eğer evde dinleyebilirim derseniz hoparlör sistemi kurmak daha mantıklı.
komşularımla papaz olmak istememhoparlör sistemi çok güzel fakat ben apartmanda yaşıyorum![]()
HD 620s, momentum 4 bakılabilir fakat fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum, eğer evde dinleyebilirim derseniz hoparlör sistemi kurmak daha mantıklı.
Bende apartmanda oturuyorumhoparlör sistemi çok güzel fakat ben apartmanda yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
komşularımla papaz olmak istemem
risk seviyosunuz siz belli kiBende apartmanda oturuyorum![]()
sisteminiz baya keyiflidir diye düşünüyorumrisk seviyosunuz siz belli ki![]()
Hocam 15k 500 dolar bile degil ? Sizin vizyonsuzluk olmus. Asıl o paraya dinlenirTroll konu falan mı? Müzik dinlemek için 15k kulaklık
Alttaki komşu anlayışlı bizde dikkatliyiz. Geçiniyoruz arada kibarca söyler.risk seviyosunuz siz belli ki![]()
Boselar güzel, ama benim önerim sony wh xm5 dir bir beats solo pro kullanıcısı olarak https://www.akakce.com/r/?c=15850&v...&v=1.80.4&pr=1868730591&vd=11281&pg=750379919Alttaki komşu anlayışlı bizde dikkatliyiz. Geçiniyoruz arada kibarca söyler.
Üstte komşu yok zaten.
Kafa dengi biri olsa istek parça filan isteyebilirdi de .
listemde olan bi kulaklıktı buBoselar güzel, ama benim önerim sony wh xm5 dir bir beats solo pro kullanıcısı olarak https://www.akakce.com/r/?c=15850&vi=1&z=0&u=utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&yz=65880&v=1.80.4&pr=1868730591&vd=11281&pg=750379919
Birde dinleyeceğiniz cihaz bluettoth we hifi bandında ne kadar bant genişliği destekliyor onuds söylerseniz güzel olurlistemde olan bi kulaklıktı bu
Bluetotth sürümü söyleseniz yeter kullanacağınız cihazın max desteklistemde olan bi kulaklıktı bu