Neler Yeni

Kaliteli priz önerisi

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Arkadaşlar herkese merhabalar, evimin elektrik tesisatı sanırım biraz sıkıntılı. Bilgisayarıma yeni PSU aldım, şu anda da kaliteli, güvenilir bir priz aramaktayım. Araştırmalarım doğrultusunda akım korumalı priz almam gerekiyormuş ama bazı videolar izledim orada da akım korumalı priz bir işe yaramaz falan diyorlar sizlere danışmak istedim. Biraz örneklendireyim illa ki anlayanlarınız vardır, mesela şu an kullandıgım prize hoparlörüm de takılı, hoparlör açık, bilgisayar kapalı diyelim. Hoparlöre yaklaşıp kulagınızı dayadığınızda böyle bir cızırtı sesi geliyor. PSU içerisinde enerji birikiyor bu normal mi bilmiyorum, mesela bilgisayarı kapattım. Kasa içi, mouse ve klavye ışıkları PSU içerisindeki enerjiden dolayı hala yanıyor. PSU şartelini kapatıp, PC açma düğmesine basıp enerjisini almam gerekiyor ki ışıklar kapansın vs. gibi durumlar yaşıyorum. Mümkünse minimum 3 metre olacak şekilde bir priz aramaktayım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Zerodmr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Abdullah demir

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S-link Swapp SPGIP04 1.5m 750 Joule Gold/Beyaz 4Lü Akım Kor. Fiyatı (hepsiburada.com)
ben bunu kullanıyorum 2 defa elektrik gitti bişey olmadı ışıkların felan yanmasına gelecek olursak bios ta bir ayar var sanırsam onu kapatman laım açık olunca PC kapalıda olsa güç sağlıyo geliştiriciler bunu telefon şarj etmek için filan gibi işler için yapmış
Arkadaşlar çok teşekkürler ancak bunlar 1.5m :( Daha uzunlarını bulamaz mıyız? Ben araştırıyorum ama yok gibi illa 2 tane mi almak gerekiyor o kadara da bütçe aşıyor yani prize de 200 lira falan vermek koyar adama. Bilginiz var mı en az 3m olcak şekilde?

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Evet bu marka gerçekten çok kaliteli fakat 1.83m yazıyor :( Bunların uzunlarını bulamaz mıyız dostum sence?
Genelde böyle :( 2 metre var en uzun yanlış değilsem o da biraz daha pahalı. Bakayım bi.

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Genelde böyle :( 2 metre var en uzun yanlış değilsem o da biraz daha pahalı. Bakayım bi.
Attığını alacağım hocam yüksek ihtimal yorumlarını da okudum Alman kalitesi işte ne diyelim :D Peki bilgin var mı örneğin yetişmedi diyelim, eski uzatma kabloma takıp bilgisayara kadar yetiştirsem aynı işlevi görür mü yoksa sağlıklı olmaz mı?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Attığını alacağım hocam yüksek ihtimal yorumlarını da okudum Alman kalitesi işte ne diyelim :D Peki bilgin var mı örneğin yetişmedi diyelim, eski uzatma kabloma takıp bilgisayara kadar yetiştirsem aynı işlevi görür mü yoksa sağlıklı olmaz mı?
Baktım hepsi ortalama 2 metre. İşe yarar. bakabilirsin.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri