Kalitesiz Termal Macun Sürdüm Bir Şey Olur Mu ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,104
Arkadaşlar 3 yıldır 3200G'nin Stok Macunu'nu Kullanıyordum. Ancak Kurumuş. Mecburen Evdeki Çin Malı kalitesiz Macunu sürdüm. Ancak İşlemci Boşta 55-60 Arası gidip geliyor. Bir Sıkıntı Olur Mu ?

Kasamda Başka Fan Yok.

Yük altında 80-85 geçmiyorsa sıkıntı olmaz büyük ihtimalle fakat diğer kaliteli macunlara göre daha kötü performans verir tabii ki

85 dereceyi geçmediği taktirde bir sorun olmaz.

Yük altında 80-85 geçmiyorsa sıkıntı olmaz büyük ihtimalle fakat diğer kaliteli macunlara göre daha kötü performans verir tabii ki
Hocam Birde Sıcaklık sürekli dalgalı gözüküyor. 45'ten 50'ye Fırlıyor Bir anda. O Normal Mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 85'i Geçip Geçmediğini Öğrenmek için Hangi BenchMark Uygulamasını Önerirsiniz ?

Hocam Birde Sıcaklık sürekli dalgalı gözüküyor. 45'ten 50'ye Fırlıyor Bir anda. O Normal Mi ?

Hocam 85'i Geçip Geçmediğini Öğrenmek için Hangi BenchMark Uygulamasını Önerirsiniz ?
Prime95 gibi testler için HWİnfo, HWMonitor kullanabilirsiniz. Oyun içinde ise MSI Afterburner.

Prime95 gibi testler için HWİnfo, HWMonitor kullanabilirsiniz. Oyun içinde ise MSI Afterburner.
Arkadaşlar Max 86 derece gördüm, o da bir saniyelikti. 77-78 civarında takılıyor, ancak bazen 85-86ya fırlayıp geri 77-78 civarına iniyor. Test aida64. Ne Diyorsunuz ? Bir Sıkıntı Var Mı ?

Biraz fark oluşturabilir ama sorun olacağını sanmam.
.

Arkadaşlar Max 86 derece gördüm, o da bir saniyelikti. 77-78 civarında takılıyor, ancak bazen 85-86ya fırlayıp geri 77-78 civarına iniyor. Test aida64. Ne Diyorsunuz ? Bir Sıkıntı Var Mı ?

.
Sorun olmaz.

.
Bir sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz bir süre. İlerleyen zamanlarda Thermal Grizzly Kryonaut alırsınız.

Geri