Neler Yeni

Kalmamam için ne yapmam lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bünyamina

80+ Platinum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
hocam siz 2 dönem arası ne yaptınız bu notlar nasıl bu kadar düştü¿
valla hocam hiç çalışmadım çalışma isteği gelmedi saatlerimi dakikalarımı hep forumda geçirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

lise bu kadar zor muydu ya sadece sınav günü okulda çalışarak bu notlardan yüksek alıyorduk zorlaştırmışlar mı
ya da okul mu zor
lise zaten zor hocalar zor sınavlar zor zorda zor birde 1. dönem koronadan dolayı kelebek sistem yoktu 2. dönem kelebek sistem oldu notlar düştü umarım sınıfta kalmam son 4 yazılı kaldı yarın edebiyat ile coğrafyaya giricem haftaya pazarteside matematik ve sağlığa giricem

Bünyamina

80+ Platinum
valla hocam hiç çalışmadım çalışma isteği gelmedi saatlerimi dakikalarımı hep forumda geçirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

lise zaten zor hocalar zor sınavlar zor zorda zor birde 1. dönem koronadan dolayı kelebek sistem yoktu 2. dönem kelebek sistem oldu notlar düştü umarım sınıfta kalmam son 4 yazılı kaldı yarın edebiyat ile coğrafyaya giricem haftaya pazarteside matematik ve sağlığa giricem
bana göre üni daha zor sınav haftası ve öncesi sağlam çalışmadan geçilmiyor dersler

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
arkadaş trol galiba hepsi 85 civarı milleti üzüyo ayrıcA 10. sınıfta bu puanları alan net torpillidir yada öğretmenelr ilgisizdir kolay soruyodur

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
arkadaş trol galiba hepsi 85 civarı milleti üzüyo ayrıcA 10. sınıfta bu puanları alan net torpillidir yada öğretmenelr ilgisizdir kolay soruyodur
Özel okulda okuyor olabilir.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
bana göre üni daha zor sınav haftası ve öncesi sağlam çalışmadan geçilmiyor dersler
üniye lafım yok herkes zor diyor (sence sınıfta kalırmıyım 2. yazılılarıda en az +10 puan düşünürsek

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom