klavalier
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Herkese selam. Öncelikle kendimden bahsederek başlayayım. 1.87 boy 77 kiloda 24 yaşında biriyim. Sporda 5. ayıma giriyorum, 71 kiloyla başladım şu an başladığım günden bu yana gözle görülür derece bir değişimim olsa da 80+ kilo bandına çıkmaya çalışıyorum ama kalori takibine rağmen çıkamıyorum. Her gün 3000+ kalori çıkıp protein makromu tamamlıyorum. Olabildiğince temiz beslenmeye çalışıyorum aile evinde anne yemekleriyle birlikte. Metabolizmamda vs mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum ara ara.
Programım ve kullandığım supplementlerimden de bahsetmek gerekirse;
Haftada 5 gün spora gidiyorum. İkişer gün itiş ve çekiş olmak üzere 1 günümü de bacağa ayırmaktayım.
1 ay boyunca gainer kullandım fakat aman aman bir etkisini göremedim. Şu an aktif olarak sadece protein tozu kullanıyorum, günde 1 ölçek makromu tamamlamak için.
Sizce sorun nerede olabilir?
Programım ve kullandığım supplementlerimden de bahsetmek gerekirse;
Haftada 5 gün spora gidiyorum. İkişer gün itiş ve çekiş olmak üzere 1 günümü de bacağa ayırmaktayım.
1 ay boyunca gainer kullandım fakat aman aman bir etkisini göremedim. Şu an aktif olarak sadece protein tozu kullanıyorum, günde 1 ölçek makromu tamamlamak için.
Sizce sorun nerede olabilir?