Neler Yeni

Kamera olarak ne almalıyım?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hem motovlog hem de anı kaydedebilmek için Gopro almayı düşünüyorum 2. el.
Elimde Hero+ vardı, o bile güzel çekiyordu premierden ayar yapınca, ama satmak durumunda kalmıştım.
6k bütçem var, ikinci elden 6black veya 7black düşünüyordum.
Yeni yeni markalar çıkmış yıllardır kamera almadım araştırmadım, siz ne önerirsiniz bu bütçeye? sıfır ikinci el farketmez

Mr.White

80+ Bronze
İlk olarak GoPro önermem, batarya süresi yetersiz ve eski modeller. Bütçeni biraz aşsa da OA 4’ü tavsiye ederim. İlanlardaki cihazlar henüz satılmamış, bi kaç ay geçmiş. Bu yüzden sağlam bir pazarlıkla bütçene yaklaşabilirsin. Bataryası, bir motovlog çekimini rahatça tamamlamana yetecektir. Özellikle ND filtreli olanı alırsan, çok daha iyi sonuçlar alırsın. (Kendim 5'i kullanıyorum gayet memnunum.)

1743669302619.png

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak GoPro önermem, batarya süresi yetersiz ve eski modeller. Bütçeni biraz aşsa da OA 4’ü tavsiye ederim. İlanlardaki cihazlar henüz satılmamış, bi kaç ay geçmiş. Bu yüzden sağlam bir pazarlıkla bütçene yaklaşabilirsin. Bataryası, bir motovlog çekimini rahatça tamamlamana yetecektir. Özellikle ND filtreli olanı alırsan, çok daha iyi sonuçlar alırsın. (Kendim 5'i kullanıyorum gayet memnunum.)

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu zamana kadar hep gopro aldım o yüzden ona bakıyorduni dediğiniz kameraya da bakayım bi pazarlık yapmaya çalışayım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Alıntıyı görüntüle
Hocam bunun 3 ü nasıldır? bir de farklı markalardada var mı guzel urunler?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
ilyas koç
Action 3 ve 4 arasında batarya ve görüntü kalitesi anlamında aman aman bi fark yok. Action 4 ün gece çekimi biraz daha iyi, birde DJI Mic 2 veya Mic Mini yi adaptör olmadan direkt bluetooth ile bağlayabiliyorsunuz. Action 3 te adaptör lazım. Zaten bütçeniz kısıtlı olduğundan bu pahalı mikrofonlarıda almazsınız

Eski hero 6-7 alacağınıza kesinlikle action 3 veya 4 alın. Ne ısınnma sorunu var ne de batarya hemen bitiyor.

Ekstra olarak goprolara mikrofon bağlamak için birde adaptörünü veya media modunu almanız lazım. Onlarda bir ton para.

Action 3 ve 4 te Type-C girişli mikrofonları direkt kullanabiliyorsunuz

Mr.White

80+ Bronze
Hocam yakınlar ama çıkabiliyorsanız 4 almanız daha iyi. Ekstralı olan ilk ilan nd filtre zaten 1k+ fiyatı tölere edebilir bence. Farklı markalarda Insta ace pro var ama o bütçenizi aşıyor görüntü kalitesi olarak bu fiyata başka bulamazsınız.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam yakınlar ama çıkabiliyorsanız 4 almanız daha iyi. Ekstralı olan ilk ilan nd filtre zaten 1k+ fiyatı tölere edebilir bence. Farklı markalarda Insta ace pro var ama o bütçenizi aşıyor görüntü kalitesi olarak bu fiyata başka bulamazsınız.
Hocam yazdım o ilana, 7 ye verirse alabilirim.
baktım sıfırı 9600 diyor, ondan 8 e alacagima sifirini alirim zaten.
6 7k ya da hero 8black bulunabiliyor hocam, gopro kötü mü artık dönemimizde

Mr.White

80+ Bronze
Hocam yazdım o ilana, 7 ye verirse alabilirim.
baktım sıfırı 9600 diyor, ondan 8 e alacagima sifirini alirim zaten.
6 7k ya da hero 8black bulunabiliyor hocam, gopro kötü mü artık dönemimizde
Günümüde 13 çıkmışken 8 bile bayaa eski kalıyor, görüntüyü geçtim ek olarak mediamod + batarya gibi şeylere bayılman gerekiyor. en kötü senaryoda oa 3 bakın tavsiyem bu yönde.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Action 3 veya 4 bakabilirsin bu bütçede. Özellikle ND filtreyle çok iyi görüntüler alabilirsin. Kendim de takılmalık çekip shorts olarak atıyorum. Görüntüye bakmak istersen özelden linki göndereyim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Action 3 veya 4 bakabilirsin bu bütçede. Özellikle ND filtreyle çok iyi görüntüler alabilirsin. Kendim de takılmalık çekip shorts olarak atıyorum. Görüntüye bakmak istersen özelden linki göndereyim.
Günümüde 13 çıkmışken 8 bile bayaa eski kalıyor, görüntüyü geçtim ek olarak mediamod + batarya gibi şeylere bayılman gerekiyor. en kötü senaryoda oa 3 bakın tavsiyem bu yönde.
Hocalarım peki 2. el ile uğraşmayıp

Bu fiyata sıfır alsam en diyorsunuz?

Mr.White

80+ Bronze

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Çıkabiliyorsan direkt çak 3 taksit
Valla işi bırakıcam diyordum da laptop aldım onu böldürdüm taksite. almisken bunu da alayım😅
Motor da yukselttim, borc pesimi birskmiyo valla

Top Bottom