Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,965
Rankings - DXOMARK
www.dxomark.com
www.dxomark.com
Bir bak derimBeyler 7.5 8k gibi bir bütçem var tamamen kamera önemli kamera önemli degil bu f/p diyip telefon önermeyin tamamen kamera üzerine yapılmış bir telefon olması lazım önerirseniz teşekkür ederim.
Beyler 7.5 8k gibi bir bütçem var tamamen kamera önemli kamera önemli degil bu f/p diyip telefon önermeyin tamamen kamera üzerine yapılmış bir telefon olması lazım önerirseniz teşekkür ederim.
Xiaomi cihazlar yazılımlarından dolayı, Huawei cihazları ise Google hizmetleri bulunmadığından dolayı tavsiye etmiyorum.eğer üst düzeyde bir güvenliğe ihtiyaç yoksa bence daha iyi kameralılar var
eğer yukarıda söylediğim gibi güvenlik gereksinimi yoksa iphoneye verilen parayı saçma buluyorumXiaomi cihazlar yazılımlarından dolayı, Huawei cihazları ise Google hizmetleri bulunmadığından dolayı tavsiye etmiyorum.
iPhone cihazlar gayet iyidir. Böyle bir düşünceniz varsa beni alıntılayıp "güvenlik önemli değilse iPhone'a para vermeyi saçma buluyorum" demeyebilirsiniz.eğer yukarıda söylediğim gibi güvenlik gereksinimi yoksa iphoneye verilen parayı saçma buluyorum
Google işi halllediliyorXiaomi cihazlar yazılımlarından dolayı, Huawei cihazları ise Google hizmetleri bulunmadığından dolayı tavsiye etmiyorum.
Standart bir kullanıcının Google hizmetleri ile uğraşacağını sanmıyorum. Bana da pek mantıklı gelmiyor.Google işi halllediliyorBen bu bütçede onu bunu bilmem Huaweiciyim arkadaş
1 ekmek parası ucuzmuş beleşe geliyohuawei olan çok ucuzmuş (!)