öğümcek adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 628
arkadaşlar bütçede sorun yok 70 bine kadar çıkabilirim. kamerası iyi iphonlara bakıyorum,daha iyi android varsa onlara da açığım. amaç kamerasının güzel olması
X200 pro. Tek kelimeyle müthiş. 1 tık üstü yok denebilir.arkadaşlar bütçede sorun yok 70 bine kadar çıkabilirim. kamerası iyi iphonlara bakıyorum,daha iyi android varsa onlara da açığım. amaç kamerasının güzel olması
hocam x200 pronun apple da muadili ne?X200 pro. Tek kelimeyle müthiş. 1 tık üstü yok denebilir.
Ya da huawei pura 80 ultra ama işlemci iyi değil ve google yok ona göre alın. Ama sanırım butceyide bir tık aşıyor.
17pm ı bile fotoğrafta yok ediyor. Videoda bir tık gerisinde ama çok rekabetçi yine aşağı kalmaz.hocam x200 pronun apple da muadili ne?
Ön kamera biraz zayıf iphone a göre ama arka kamerası var ya offf süper.17pm ı bile fotoğrafta yok ediyor. Videoda bir tık gerisinde ama çok rekabetçi yine aşağı kalmaz.
o paraya hangi iphonu bulabiliyorsan alarkadaşlar bütçede sorun yok 70 bine kadar çıkabilirim. kamerası iyi iphonlara bakıyorum,daha iyi android varsa onlara da açığım. amaç kamerasının güzel olması
ya s26u yu ya da honor magic 8 proyu bekle.arkadaşlar bütçede sorun yok 70 bine kadar çıkabilirim. kamerası iyi iphonlara bakıyorum,daha iyi android varsa onlara da açığım. amaç kamerasının güzel olması
Magic 8 pro okey ama s26u 70k bantlarında çıkmaz bence hocam ya.ya s26u yu ya da honor magic 8 proyu bekle.