Bence en tehlikeli Virüs Sasser veya Chernobyl. Tabi Sasser artık aktf değil ama olsun.
Hiç bir virüs benim bat dosyalı virüsümü geçemez.
Ps4 kullananlar temsili =Kamikaze virüsü 2021 yılının en tehlikeli virüsü.
Güney Asya'dan yayılmaya başlayıp, hızlı bir şekilde bir Pandemiye dönüşmek üzere. Henüz bizim ülkemize ulaşmamış olsada, çok yakın bir zamanda bizim bilgisayarlarımızda da görülebilir.
Herkesten önce denemek isteyen arkadaşlar buradan hemen indirebilirler.
https://dosya.co/s31v4w1zmflh/Kamikaze.setup.exe.html
Kurulum önergeleri:
İndirmeye başlamadan önce, varsa güvenlik programını devre dışı bırakın.
İndirdiğiniz setup dosyasına çift tıklayın.
Lisans sözleşmesini okumadan onaylayın.
Kurulum sonrası masaüstündeki simgesini bulun ve çift tıklayın.
İlk çalıştırmadan sonra güvenlik yazılımını başlatabilirsiniz. Artık bir etkisi olmaz.
Sistem gereksinimleri:
4 GB RAM
1 GB VRAM
İntel i3 veya üstü işlemci.
win 9,11Windows 7, Windows 8, Windows 9, Windows 10 ve Windows 11 sistemleri etkiliyor.
Rtx desteği var mıArkadaşlar boş yapmayın. İndirin şu virüsü. Kampanya bitmeden para biriktirmem lazım. Sitenin biri Ayfon indirimi yapıyor ve sınırlı kota varmış.
yooo benim en tehlikeli virüsBence en tehlikeli Virüs Sasser veya Chernobyl. Tabi Sasser artık aktf değil ama olsun.
ne yapıyo bu virüs zerolara binip pcye kamikazemi atıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem en tehlikeli virüs benim düzelt orayı
ZTX Desteği Bile Var XDRtx desteği var mı
a-ab niye sinirlendin tamam indiriyoruzArkadaşlar boş yapmayın. İndirin şu virüsü. Kampanya bitmeden para biriktirmem lazım. Sitenin biri Ayfon indirimi yapıyor ve sınırlı kota varmış.
krdşm bak şimdi sen bu virüsü indiriyosun rtx olmayan kartın bile rtx oluyo öyle güzel bi virüsRtx desteği var mı
Hocam telefona indirip rtx yapıyorum o zmna-ab niye sinirlendin tamam indiriyoruz
krdşm bak şimdi sen bu virüsü indiriyosun rtx olmayan kartın bile rtx oluyo öyle güzel bi virüs
20 milyar IQHocam telefona indirip rtx yapıyorum o zmn