Prime777
80+ Bronze
Dahası
Kan tahlili sonuçları nasıl?
ilk ultrasonda dalağına mı bakacaklarİki tane farkli konudan gidiyorum. En yakin tarih 11 Temmuz'da testis ultrasonu. 23 Temmuz'da ise mide ultrasonu var.
ama hemen olmadi 2 yilda oldu. Loseminin belirtileri ben de var da vucudumda morarma yok. İki kere kan verdim onda bile en ufak morarma yok.
Yok testise. Anlıyorsanız şuna da bakabilir misiniz?ilk ultrasonda dalağına mı bakacaklar
ve kan verdim dediğin kan boşaltımı mı acaba yoksa kan tahlili için olan mıİki tane farkli konudan gidiyorum. En yakin tarih 11 Temmuz'da testis ultrasonu. 23 Temmuz'da ise mide ultrasonu var.
ama hemen olmadi 2 yilda oldu. Loseminin belirtileri ben de var da vucudumda morarma yok. İki kere kan verdim onda bile en ufak morarma yok.
hmm anladım genelde kan tahlili sonrası morarma yeterince baskı uygulamadığınızda kan sızar ve morartı olurKan tahlili, kan testi yani
ya yok knkm knkm öyle hemen kanserim yok lösemiyim falan geç bunları belirtiler olabilir ama en doğru şeyi doktor söyleyecek en kısa sürede de doktoruna sonuç sırası al git yaniYani bu lösemi olmadığımı göstermez? 1-2 dakika bastırdım pamuğa
ya yok knkm knkm öyle hemen kanserim yok lösemiyim falan geç bunları belirtiler olabilir ama en doğru şeyi doktor söyleyecek en kısa sürede de doktoruna sonuç sırası al git yani
knkm bunların hepsini doktoruna anlatacaksın o durumuna göre seni yönlendirirAlıntıyı görüntüle
Ateş var 38 derece altı hep. Burun kanaması yok. Diş eti kanaması var, ancak yumuşak fırçalama ile yok. Cilt altı kanaması yok. Ciltte çürük yok. Kilo kaybı var. Terleme ise vantilatör olmadan var. Dalak şişmesi emin değilim, ancak karnımın sol tarafında şişlik hissi var. Lenf düğümü ise sanki koltuk altımda ya şişlik var ya da bir hassaslık, dokununca ağrıyor ancak koltuk altının ortası değil, sağ tarafı. Bir de boynum sert gibi. Halsizlik var, baş ağrısı yok, deride kızarık yok, saç dökülmesi yok. Ne diyorsunuz?
Soylersen sevk eder düzgünce anlatHocam oradan direkt randevu alamiyoruz adanadaki cocuk hast doktorunun sevk etmesi lazim