Prime777
80+ Bronze
Dahası
Kan tahlili sonuçları nasıl?
o zaman en doğru cevabı doktor verecektir tabi böyle devam ederse seni hematolojiye yönlendirecekSigara kullanmıyorum.
hayır yanlış anlama bende de bazı kan değerlerimde sorun vardı uzun süredeir hematolojiye gidip geliyorum halen bir teşhis konulamadıOha hocam ne yaptin sen losemi teshisi mi koydun
bu sonuca göre hemen hematolojiye gitmeszin ama böyle devam ederse hematolojiye yönlenirebilir ve tabi başka tahliller de yapılacaktır bu arada banyo yaptığında veya sıcak su değdiğinde vücüdunda kaşıntı oluyormuHocam senden baska o tarz diyen olmadi baska foruma da sordum
Hayirbu sonuca göre hemen hematolojiye gitmeszin ama böyle devam ederse hematolojiye yönlenirebilir ve tabi başka tahliller de yapılacaktır bu arada banyo yaptığında veya sıcak su değdiğinde vücüdunda kaşıntı oluyormu
o zaman doktorun en doğru şeyi söyleyecektirHayir
Hocam belirtilere baktim bende de karinda yani karnin sol alt tarafinda siskinlik var, gece terlemesi ise bu sicaklarda normal diye dusunuyorum vantilatorsuz uyuyorum. Halsizlik var. Kilo kaybi var (2 yilda 99'dan 76'ya) Baska da bir sey yok. Losemi en son dusunecegim kanser olurdu. losemi olsam kan tahlilinde net bir sey cikmaz miydi sen haric baktirdigim kimse soylemedi oyle bir sey. Sen hangi tahlilden suphelendin?o zaman doktorun en doğru şeyi söyleyecektir
knkm öyle hemen hematolji dedim diye kanser falan düşünme insan kanındaki hastalıklara bakar bu senin geçirdiğin iltahaplı bir hastalık olmuş olabilir ne zaman doktora gideceksin doktor en doğru kararı verecektirHocam belirtilere baktim bende de karinda yani karnin sol alt tarafinda siskinlik var, gece terlemesi ise bu sicaklarda normal diye dusunuyorum vantilatorsuz uyuyorum. Halsizlik var. Kilo kaybi var (2 yilda 99'dan 76'ya) Baska da bir sey yok. Losemi en son dusunecegim kanser olurdu. losemi olsam kan tahlilinde net bir sey cikmaz miydi sen haric baktirdigim kimse soylemedi oyle bir sey. Sen hangi tahlilden suphelendin?
Lösemi - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
1 hematoloji sadece kansere bakmaz kan ile ilgili sorunlarada bakar 2 losemi olsan wbcydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok yüksek çıkar. Sen bence sindirim sistemi rahatsızlıklarından biri var. Kilo kaybın çok agrılar falan kronik hastalık gibi duruyor ama ben normal bir insanım doktora danışHocam belirtilere baktim bende de karinda yani karnin sol alt tarafinda siskinlik var, gece terlemesi ise bu sicaklarda normal diye dusunuyorum vantilatorsuz uyuyorum. Halsizlik var. Kilo kaybi var (2 yilda 99'dan 76'ya) Baska da bir sey yok. Losemi en son dusunecegim kanser olurdu. losemi olsam kan tahlilinde net bir sey cikmaz miydi sen haric baktirdigim kimse soylemedi oyle bir sey. Sen hangi tahlilden suphelendin?
Lösemi - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
İki tane farkli konudan gidiyorum. En yakin tarih 11 Temmuz'da testis ultrasonu. 23 Temmuz'da ise mide ultrasonu var.knkm öyle hemen hematolji dedim diye kanser falan düşünme insan kanındaki hastalıklara bakar bu senin geçirdiğin iltahaplı bir hastalık olmuş olabilir ne zaman doktora gideceksin doktor en doğru kararı verecektir
ama hemen olmadi 2 yilda oldu. Loseminin belirtileri ben de var da vucudumda morarma yok. İki kere kan verdim onda bile en ufak morarma yok.1 hematoloji sadece kansere bakmaz kan ile ilgili sorunlarada bakar 2 losemi olsan wbcydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok yüksek çıkar. Sen bence sindirim sistemi rahatsızlıklarından biri var. Kilo kaybın çok agrılar falan kronik hastalık gibi duruyor ama ben normal bir insanım doktora danış
Hocam internette araştırırsanız ucunu bulamazsınız.Size diyorum gastroenteroloji doktoruna görününİki tane farkli konudan gidiyorum. En yakin tarih 11 Temmuz'da testis ultrasonu. 23 Temmuz'da ise mide ultrasonu var.
ama hemen olmadi 2 yilda oldu. Loseminin belirtileri ben de var da vucudumda morarma yok. İki kere kan verdim onda bile en ufak morarma yok.