yok acıımıyor uzun sürüyo biraz okadarHocamlar yarın kanal tedavisi olucam. Doktoruma güveniyorum vs. falan ama acır mı sorusu beni geriyor. Olanlar için soruyorum, acı var mı ?
zaten doktor yüksek ihtimal dişin ölmüş, anestezi yapmasak bile yapabiliriz ama ne olur olmaz diye yapacağız dedi. Yine de geriliyor insan biraz .dyok acıımıyor uzun sürüyo biraz okadar
arada bir doktor artık napıyorsa anlık feci sızlamalar gelebiliyor ama dediğim gibi anlık gerisi acısız.zaten doktor yüksek ihtimal dişin ölmüş, anestezi yapmasak bile yapabiliriz ama ne olur olmaz diye yapacağız dedi. Yine de geriliyor insan biraz .d
sosyal medya abartısından baska bırsey degılHocamlar yarın kanal tedavisi olucam. Doktoruma güveniyorum vs. falan ama acır mı sorusu beni geriyor. Olanlar için soruyorum, acı var mı ?
Uyuşturularak yapıldığı için acı olmaz, hissetmezsin bir şeyi.Hocamlar yarın kanal tedavisi olucam. Doktoruma güveniyorum vs. falan ama acır mı sorusu beni geriyor. Olanlar için soruyorum, acı var mı ?
o kadar fazla acı olmaz anlık birkaç acı yaşsarsın ama anestezi ile çok hissetmezsin
Uyuşturularak yapıldığı için acı olmaz, hissetmezsin bir şeyi.
sosyal medya abartısından baska bırsey degıl
anestezi olduğu için genel olarak hissetmiyorsun ancak kanallara işlem yaparken sanırım arada anlık sızlama gelebiliyor ama onun dışında pek bir problem yok tek sorun ağzını uzun süre açmak tutamadığın yerde ağzın açık kalmasın diye ağzına bir şey koyuyor okadar
anladım eyvallah arkadaşlar. Zaten dediğim gibi diş ölü yüksek ihtimal. o yüzden bişe hissetmeyebilirsin bile demişti. teşekkürler hepinize.arada bir doktor artık napıyorsa anlık feci sızlamalar gelebiliyor ama dediğim gibi anlık gerisi acısız.